🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Steins Gate benim için de bir numarada sanırım, özellikle sonlara doğru resmen erimiştik be... Geçen tekrardan başlamıştım, yeni sezona gelmek için ama eğitim engel olmuştu. Vakit bulayım nasıl SNK animede güncele geldim onda da geleceğim, belki yarın belki yarından da uzak ama elbet bir gün...

@Sherlock

Reactions: Sherlock and MEnes
Çok dikkat dağıtıcı bir detay olduğu için hak vermemek imkansız...

Kesinlikle... Mikasa’yı herkes görmemeli, herkes duymamalı, güzelliğine büyülenmemeli... O kutsal savaşçımızdır ve bize özel kalmalı.... @Dosi

Reactions: Dosi and MEnes
12. bölümden sonrası çılgınlığın tanımı diyebiliriz... Gerçekten muazzamdı ya, unutamıyorum hiç bir zaman... Ben de bir ara 4. turu atacağım sanırım, sırf keyif için... Vakit olur sana bence okul bitince. 1 Haziran'ın da etkisiyle bu yaz muhakkak gerekeni yaparsın diye düşünüyorum...

Reactions: Tolstoyevski
Ciddi ciddi Dark aslında yer yer bu animeden esinlenmiş olabilir ve işin ilginci bugüne kadar hiç Dark ile Steins Gate arasında bir bağlantı kurmamıştım... Biri en sevdiğim yaşayan dizi, öteki en sevdiğim anime belki de... Dark 3.final sezonu bitsin, beynimiz yeterince yandıktan sonra bu destana baştan başlayacağım. İlk işim dr.pepper almak olacak bir yerden. Bulamazsam şalgam suyu eşliğinde...

Reactions: MEnes