🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Yooo gayette doğru olanı yazmış. O vurguladığın yazıda bile önüne geleni alacakmışsın izlenimi vermektesin
Orada "diğer üyeler" gibi bir ifade yok, "diğer SABAR üyeleri" yazıyor.
İfade ve cümle çok açık.
@MEnes
Orası tamam ama dün malayı öpen gruba katılacak tarzı yorumun vardı. Adaşında onu görmüş ki köpürdü
@MEnes
ZEY burada sonuna kadar haklı. Senin o mesajda belirttiğin ifade çok açık. Önüne gelen bu yemini ederek sanki aramıza girecekmiş gibi bir algı oluşturmuşsun... Benim tepkimi kendisi çok iyi anlamış ve senin nasıl bir leş olduğun da gayet net şekilde açığa çıkmış...

Reactions: Dosi and Sherlock

Algı operasyonu, sayımızı dış mihraklara ve düşman kuvvetlerine karşı çokmuş gibi göstermemiz lazım. Ancak geldin ve bütün planı bozdun yine, kişisel egoların ve güç zehirlenmelerin yine bizi bitirdi...

Reactions: MEnes
En güzeli
Ne öğretmeniydin?
Sınıf öğretmeni. 6-12 yaş arası ama ilk mesleğim Türkçe öğretmenliği oldu
burada kıtlık olunca benim gibi "mükkemel" Türkçe bilen biri havada kapıldı

Reactions: xdragxx
Sınıf öğretmeni. 6-12 yaş arası ama ilk mesleğim Türkçe öğretmenliği oldu
burada kıtlık olunca benim gibi "mükkemel" Türkçe bilen biri havada kapıldı
Zaten dikkatimi çekti. Daha öncesinde de yurt dışında yaşayan birçok kişiyle konuştum ama Türkçeleri hep bozuktu sen hariç

Reactions: Dosi

İkiniz birden kendinizden beklenmeyecek hareketler sergiliyor ve okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Ben böyle rezillik, kepazelik görmedim... @Dosi hanım da kendisine hediye dahi vermemiş biriyle ittifak yaptı, paramparçayım şu an...

Reactions: Dosi and MEnes
Türkçemiz harika olmaya bilir ama bu tarz haksızlıkları anlayacak kadarda iyi yani. @Sherlock safa yatmaya çalıştı ama yemedim

Reactions: Sherlock and MEnes
Bizim ve SABAR ruhunun bu tarz operasyonlara ihtiyacı ne zaman olmuş ki şimdi olacak... Bizim dünyaya getirmeyi istediğimiz bakış açısının düşmanı olamaz... Böyle boş planlar yaparak gereksiz detaylar peşinde koşuyorsun, bir de bunu benden habersiz yapıp bizi ortalık yerde böyle şeyler konuşturmak zorunda bırakıyorsun... Artık kendine gel be adam...

Reactions: Sherlock
Ben okuduğumu gayet iyi anladım ve senin neyi neden yaptığını çoook iyi biliyorum, çünkü senin ciğerini biliyorum... Ne de olsa benim kopyamsın... Bu yüzden böyle şeyler yazarak yukarı çıkmaya çalışman faydasız...

Reactions: Dosi and Sherlock
Türkçemiz harika olmaya bilir ama bu tarz haksızlıkları anlayacak kadarda iyi yani. @Sherlock safa yatmaya çalıştı ama yemedim
Ya karşısında kimin olduğunu unutuyor bazen böyle pot kırıp ayarlarımı bozuyor.
SABAR'ı ele ayağa düşürüp başka üyeler varmış gibi konuşmak ne demek be adam... Kendine gel artık... @Sherlock

Reactions: Sherlock and Dosi
Zaten dikkatimi çekti. Daha öncesinde de yurt dışında yaşayan birçok kişiyle konuştum ama Türkçeleri hep bozuktu sen hariç
Türkçeme iyi diyen biri

Forumda benimle çok alay edildi

Açıkçası forum sayesinde baya geliştim
ama hâlâ sizin esprileri anlamıyorum bazen
ben yarı türküm ama, bundan dolayı. 2010 senesine kadarda hiç türk kanallarımız olmadı.
Ben anlatma ve anlama konusunda sıkıntı yaşadığım için çok yanlış anlaşmalar oluyor. Bir şeyi anlatmaya çalışırken farklı anlatabiliyorum
@The_Erinch

Ben haklının yanındayım daima! Beni bu şekilde karalayamazsın. Seni çok büyük kocaman kınıyorum... @MEnes

Reactions: MEnes and Sherlock
O kadar olacak ya biliyoruz Almancıların falan Türkçesini seninki gayet ideal

Beni de aldır İsveç'e tarih hocası olayım çocukların

Reactions: Dosi
Çok haklısın. Yapacağın eylemde seni sonuna kadar destekliyorum 🤗

O kadar olacak ya biliyoruz Almancıların falan Türkçesini seninki gayet ideal

Beni de aldır İsveç'e tarih hocası olayım çocukların
Sen öğretmenmisim? 😱
Okadar avatar kardeşliği yaptık hiç iş güç konuşmadık

SABAR evrenseldir, her zaman ama her zaman SABAR'ı büyütmeye ve genişletmeye çalışacağım. Sana herhangi bir şey sormak zorunda değilim, çünkü bizde tek adamlılık rejimi yok... Yine kendini bir üstün görme çabaları, yine bir ego ve güç zehirlenmesi... Yeter be adam...