- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
Bizim durumlar yaş zatenBen geçerim yakında, merak etme.
Sen bir zafer alınca havaya girdin sanki
Bizim durumlar yaş zatenBen geçerim yakında, merak etme.
Aha kaos varmışSen kafana göre katılımı nasıl açık bırakırsın bana sormadan... Bizim aramıza girmek bu kadar basit ve kolay mı sanıyorsun... Bizim aramıza katılacak yoldaşlarımız zaten bunu ruhunda hissedip doğal gelişim olarak yaşamını bu şekilde idame ettiren kişilerdir. Yani öyle yemini edeyim aranıza katılayım gibi basit şeyler SABAR ve SIVA kültüründe yer almayan gerçeklerdir... Sakın bir daha etrafa kafana göre bilgiler dağıtayım deme adaşım...
Ben geçerim yakında, merak etme.
Bizim durumlar yaş zaten
Sen bir zafer alınca havaya girdin sanki
Sen kafana göre katılımı nasıl açık bırakırsın bana sormadan... Bizim aramıza girmek bu kadar basit ve kolay mı sanıyorsun... Bizim aramıza katılacak yoldaşlarımız zaten bunu ruhunda hissedip doğal gelişim olarak yaşamını bu şekilde idame ettiren kişilerdir. Yani öyle yemini edeyim aranıza katılayım gibi basit şeyler SABAR ve SIVA kültüründe yer almayan gerçeklerdir... Sakın bir daha etrafa kafana göre bilgiler dağıtayım deme adaşım...
@Tolstoyevski bak @Sherlock seni listeye aldı diye @MEnes nasıl sinirlenmiş 😱Sen kafana göre katılımı nasıl açık bırakırsın bana sormadan... Bizim aramıza girmek bu kadar basit ve kolay mı sanıyorsun... Bizim aramıza katılacak yoldaşlarımız zaten bunu ruhunda hissedip doğal gelişim olarak yaşamını bu şekilde idame ettiren kişilerdir. Yani öyle yemini edeyim aranıza katılayım gibi basit şeyler SABAR ve SIVA kültüründe yer almayan gerçeklerdir... Sakın bir daha etrafa kafana göre bilgiler dağıtayım deme adaşım...
BEN SİZİN ESERİNİZİMHainsi...
Amacım sadece 3 puan almaktı. Şahsi algılamaSiz benden ve takımımdan ne istiyorsunuz...
Amacım sadece 3 puan almaktı. Şahsi algılama
Yooo gayette doğru olanı yazmış. O vurguladığın yazıda bile önüne geleni alacakmışsın izlenimi vermektesinKör adaşım yazanı görmemiş, ortalığı galeyana getirmeyelim lütfen Dosi hanım.
Yooo gayette doğru olanı yazmış. O vurguladığın yazıda bile önüne geleni alacakmışsın izlenimi vermektesin
Orası tamam ama dün malayı öpen gruba katılacak tarzı yorumun vardı. Adaşında onu görmüş ki köpürdü @MEnes
Bence şuan şovu yapan sensin adaşını haklı görmekteyim bu konudaO da SABAR ekibi üyelerine özgü bir yemin şekli, kendisi bunu biliyor ancak her zaman olduğu gibi şov ve boş yapmayı tercih etmiş. Şaşırmadım.