Çete kurmuşlar mağduru oynuyorlarAynen. Adaletsiz bunlar
Çete kurmuşlar mağduru oynuyorlarAynen. Adaletsiz bunlar
Nasıl karşı taraf bildiğim kadarıyla kimsenin tarafında bulunmuyor
@DarkLegenD bırak hediye kuru tebrik bile etmedi. Bırak sessiz kalmayı konuma laf attı. Bizden taraf değil yani@DarkLegenD karşı tarafta, kendisi 10 kaplan gücünde olduğu için bizden çok daha güçlüler.
@DarkLegenD karşı tarafta, kendisi 10 kaplan gücünde olduğu için bizden çok daha güçlüler.
Burada güçsüz benim ama 4-5 erkek bir kadın üyeyle uğraşmaktasınız@Turkuazz
@Sherlock 'un verdiği gaz ile geleni geçeni ezerim, hiç merak etmeyin.Ordan bakınca garibana benzemiyor kimse zaten sayınız da çok fazla bari 1 kişi buraya yollayın haksızlık sayı eşitliği şart
Oha 😱 resmen level atlamaya başladınız 😱Bak @Dosi hanımın oyununa geldiğini görüyorum, aman diyeyim.
Bi defa ortada çok fazla haksız rekabetlilik bulunuyorBak @Dosi hanımın oyununa geldiğini görüyorum, aman diyeyim.
Bizim şuan avatar sinerji ortaklığımız var. Kelek yapmamalısın bana@Sherlock 'un verdiği gaz ile geleni geçeni ezerim, hiç merak etmeyin.
@Tolstoyevski Yasak Elma'yı başlasın ben de izlerim
Çok doğru bir tespit. Forumdaki objektifliğinle nam salmışsın. Bu arada geçen sefer en objektif üye sen seçilmişsinÇete kurmuşlar mağduru oynuyorlar
Dark onlardan da beter çıktı baksana onların teklifini dahi kabul etmiyor onlara dahi rakip@DarkLegenD bırak hediye kuru tebrik bile etmedi. Bırak sessiz kalmayı konuma laf attı. Bizden taraf değil yani
Bu doğru... Konuya defalarca girdim fakat hâlâ tebrik etmedim... Kendimle gurur duyuyorum.@DarkLegenD bırak hediye kuru tebrik bile etmedi. Bırak sessiz kalmayı konuma laf attı. Bizden taraf değil yani
Hım bilmiyordum bilgi için teşekkürler hiç hatırlamıyordumÇok doğru bir tespit. Forumdaki objektifliğinle nam salmışsın. Bu arada geçen sefer en objektif üye sen seçilmişsin
Milattan Önceki Babil’lerde yapılmış olan Magna Sabarus sözleşmesine göre yabancı dizi = yabancı dizi, yerli dizi = yerli dizi denklemiyle şart koşulabilir ve bunu bozmak dünyada eşi benzerİ görülmemiş felaketlere neden olabilir.... O yüzden yasak elmayı yiyerek kuralları çiğnemek... istesem de yapamayacağım derin bir mevzu.
Atypical da 30 bölümdü ve senin vesilenle izledim, öyleyse konu kapanmıştır borçlu olan @Dosi dir hayırlı olsun.@Sherlock
Sen onları da geçtin hatta onlara bir üst kurul rakip çıkmışsınBu doğru... Konuya defalarca girdim fakat hâlâ tebrik etmedim... Kendimle gurur duyuyorum.
Bi defa ortada çok fazla haksız rekabetlilik bulunuyor
İstersen bana önerdiğin ve izlememe vesile olduğun diziler ve filmleri sıralayayım? Borçlu sensinMilattan Önceki Babil’lerde yapılmış olan Magna Sabarus sözleşmesine göre yabancı dizi = yabancı dizi, yerli dizi = yerli dizi denklemiyle şart koşulabilir ve bunu bozmak dünyada eşi benzerİ görülmemiş felaketlere neden olabilir.... O yüzden yasak elmayı yiyerek kuralları çiğnemek... istesem de yapamayacağım derin bir mevzu.
Atypical da 30 bölümdü ve senin vesilenle izledim, öyleyse konu kapanmıştır borçlu olan @Dosi dir hayırlı olsun.@Sherlock
O na bende Dark diyorumDark mı dedi biri@Dosi
O şart çok eskiden koyulmuştuSize şart koşma imkanı tanımadık Hainsi hanım...
NiyeDark mı dedi biri@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?