Çete kurmuşlar mağduru oynuyorlarAynen. Adaletsiz bunlar![]()
Çete kurmuşlar mağduru oynuyorlarAynen. Adaletsiz bunlar![]()
Nasıl karşı taraf bildiğim kadarıyla kimsenin tarafında bulunmuyor![]()
@DarkLegenD bırak hediye kuru tebrik bile etmedi. Bırak sessiz kalmayı konuma laf attı. Bizden taraf değil yani@DarkLegenD karşı tarafta, kendisi 10 kaplan gücünde olduğu için bizden çok daha güçlüler.![]()
@DarkLegenD karşı tarafta, kendisi 10 kaplan gücünde olduğu için bizden çok daha güçlüler.![]()
Burada güçsüz benim ama 4-5 erkek bir kadın üyeyle uğraşmaktasınız@Turkuazz
@Sherlock 'un verdiği gaz ile geleni geçeni ezerim, hiç merak etmeyin.Ordan bakınca garibana benzemiyor kimse zaten sayınız da çok fazla bari 1 kişi buraya yollayın haksızlık sayı eşitliği şart![]()
Oha 😱 resmen level atlamaya başladınız 😱Bak @Dosi hanımın oyununa geldiğini görüyorum, aman diyeyim.![]()
Bi defa ortada çok fazla haksız rekabetlilik bulunuyorBak @Dosi hanımın oyununa geldiğini görüyorum, aman diyeyim.![]()
Bizim şuan avatar sinerji ortaklığımız var. Kelek yapmamalısın bana@Sherlock 'un verdiği gaz ile geleni geçeni ezerim, hiç merak etmeyin.![]()
@Tolstoyevski Yasak Elma'yı başlasın ben de izlerim![]()
Çok doğru bir tespit. Forumdaki objektifliğinle nam salmışsın. Bu arada geçen sefer en objektif üye sen seçilmişsinÇete kurmuşlar mağduru oynuyorlar![]()
Dark onlardan da beter çıktı baksana onların teklifini dahi kabul etmiyor onlara dahi rakip@DarkLegenD bırak hediye kuru tebrik bile etmedi. Bırak sessiz kalmayı konuma laf attı. Bizden taraf değil yani![]()
Bu doğru... Konuya defalarca girdim fakat hâlâ tebrik etmedim... Kendimle gurur duyuyorum.@DarkLegenD bırak hediye kuru tebrik bile etmedi. Bırak sessiz kalmayı konuma laf attı. Bizden taraf değil yani![]()
Hım bilmiyordum bilgi için teşekkürler hiç hatırlamıyordumÇok doğru bir tespit. Forumdaki objektifliğinle nam salmışsın. Bu arada geçen sefer en objektif üye sen seçilmişsin![]()
Milattan Önceki Babil’lerde yapılmış olan Magna Sabarus sözleşmesine göre yabancı dizi = yabancı dizi, yerli dizi = yerli dizi denklemiyle şart koşulabilir ve bunu bozmak dünyada eşi benzerİ görülmemiş felaketlere neden olabilir.... O yüzden yasak elmayı yiyerek kuralları çiğnemek... istesem de yapamayacağım derin bir mevzu.
Atypical da 30 bölümdü ve senin vesilenle izledim, öyleyse konu kapanmıştır borçlu olan @Dosi dir hayırlı olsun.@Sherlock
Sen onları da geçtin hatta onlara bir üst kurul rakip çıkmışsınBu doğru... Konuya defalarca girdim fakat hâlâ tebrik etmedim... Kendimle gurur duyuyorum.![]()
Bi defa ortada çok fazla haksız rekabetlilik bulunuyor![]()
İstersen bana önerdiğin ve izlememe vesile olduğun diziler ve filmleri sıralayayım? Borçlu sensinMilattan Önceki Babil’lerde yapılmış olan Magna Sabarus sözleşmesine göre yabancı dizi = yabancı dizi, yerli dizi = yerli dizi denklemiyle şart koşulabilir ve bunu bozmak dünyada eşi benzerİ görülmemiş felaketlere neden olabilir.... O yüzden yasak elmayı yiyerek kuralları çiğnemek... istesem de yapamayacağım derin bir mevzu.
Atypical da 30 bölümdü ve senin vesilenle izledim, öyleyse konu kapanmıştır borçlu olan @Dosi dir hayırlı olsun.@Sherlock
O na bende Dark diyorumDark mı dedi biri@Dosi
O şart çok eskiden koyulmuştuSize şart koşma imkanı tanımadık Hainsi hanım...![]()
NiyeDark mı dedi biri@Dosi