Yok yok izlesen bilirdinYa belki eskiden izlemişimdir bilemedim. Kaç senesinin filmi?
1 buçuk senede de 100e yakın film izledim ama genelde güncel olanlar
Artık hangisi hangisi karıştırmktayım
Boşver güncelleri ya
Yok yok izlesen bilirdinYa belki eskiden izlemişimdir bilemedim. Kaç senesinin filmi?
1 buçuk senede de 100e yakın film izledim ama genelde güncel olanlar
Artık hangisi hangisi karıştırmktayım
orasıda öyledir.. ama keyifli... okudukça fikir sahibi oluyorum bende . belli bir süre gözlemci modundayızKonu konuyu açıyo
Aynen. Depresyonla alkalı tuhaf bir tabir kullandın ordan başladıkKonu konuyu açıyo
@Tolstoyevski kardeşim... artık şu surat ifadesini bırak.. yarın bayram 🥳
Benim mazimide okudun mu 😱orasıda öyledir.. ama keyifli... okudukça fikir sahibi oluyorum bende . belli bir süre gözlemci modundayız
Depresyon demek gereksiz uzunAynen. Depresyonla alkalı tuhaf bir tabir kullandın ordan başladık
Açmadım ben hep o moddayımoffffff hepiniz depresif moduu açmışınızzz aaaaaaa
Keşke filmden dolayı hüzünlü olabilecek kadar mutlu bir hayat olsa... Ama hüzün derinlerdedir bilirsin. Neyseki az kaldı her şeye. 😔@Tolstoyevski kardeşim... artık şu surat ifadesini bırak.. yarın bayram 🥳
Ama hüzün derinlerdedir bilirsin
Ya ben isimlerden bilemiyorum genelde ve üniversite öncesi İsveç kanallarında 90-2000 filmleri çok yayınlanırdı bir ara izlerdim. Sonra 2010'da özellikle baya bi uzak durdum herşeyden bir kaç sene. TR Kanallarıyla o senelerde tanıştım İsveç kanalları out olduYok yok izlesen bilirdin
Boşver güncelleri ya1990-2005 arası çok daha iyi
Ben hala izlemediğini düşünüyorumYa ben isimlerden bilemiyorum genelde ve üniversite öncesi İsveç kanallarında 90-2000 filmleri çok yayınlanırdı bir ara izlerdim. Sonra 2010'da özellikle baya bi uzak durdum herşeyden bir kaç sene. TR Kanallarıyla o senelerde tanıştım İsveç kanalları out oldu
Yoo benim modum bu :offffff hepiniz depresif moduu açmışınızzz aaaaaaa
Bunu anca izlediğimde anlayacağızBen hala izlemediğini düşünüyorum
İzlesen pp'mden bile anlardınBunu anca izlediğimde anlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?