- Reaksiyon puanı
- 114,211
- Puanı
- 1,060
Tıklamıştım ama olmamış güldürüBenim mod bu şu an ve onu bile atlamışsın...
Tıklamıştım ama olmamış güldürüBenim mod bu şu an ve onu bile atlamışsın...
O ara dokunulmazlık hakimdi çok ta söz etmiyeyim ceza yerimAsıl sizin zaman garipmiş o tür şeyler normalde ban sebebi
Ozan'ın forumu bıraktığı dönemlerdirO ara dokunulmazlık hakimdi çok ta söz etmiyeyim ceza yerim
@Almila ve @dizi kolik geldi bir ara. Tanışma fırsatımız oldu ama kayboldular sonra :SBak Bahar dedim de forumda eski sevdiklerim aklıma geldi Hayat çok garip ya bugün gülüp eğlendiğin kişilerle bir süre sonra bağın tamamen kopuyor
Kulaklığım yok yanımda, kaydeteyım. dinlerim yarına 😊
Şu sözler beni her zaman etkilemiştir
Almila Hilal'le aramız hep iyiydi Dizi kolik Esra ilk başta bana düşmandı x'li şey sen karışma derdi hatta Ama sonra onla da çok iyi anlaştık birileri bana karşı doldurmuş seni yanlış tanımışım derdi hep@Almila ve @dizi kolik geldi bir ara. Tanışma fırsatımız oldu ama kayboldular sonra :S
Ah o doldurmalar yok mu beni de çok samimi olduğum kişilere karşı doldurmaya çalıştılar ve yeni kişilerede beni kötüleme ama ben hep şey derim, başkalarının lafıyla birine karşı önyargılı olamam. Karşımdakiyle konuşup kendim karar veririm iletişim isteyip istemediğime 😊Almila Hilal'le aramız hep iyiydi Dizi kolik Esra ilk başta bana düşmandı x'li şey sen karışma derdi hatta Ama sonra onla da çok iyi anlaştık birileri bana karşı doldurmuş seni yanlış tanımışım derdi hep
Doğru olan o zaten ya. Ben bir de birisiyle ilk başta konuşurum içim ısınmazsa geçmiş olsun. Aram hiçbir zaman samimi olmaz kötü olmasam daAh o doldurmalar yok mu beni de çok samimi olduğum kişilere karşı doldurmaya çalıştılar ve yeni kişilerede beni kötüleme ama ben hep şey derim, başkalarının lafıyla birine karşı önyargılı olamam. Karşımdakiyle konuşup kendim karar veririm iletişim isteyip istemediğime 😊
Bana ışınmışsındır umarımDoğru olan o zaten ya. Ben bir de birisiyle ilk başta konuşurum içim ısınmazsa geçmiş olsun. Aram hiçbir zaman samimi olmaz kötü olmasam da
FC izleyene kadar eh işteBana ışınmışsındır umarım
Hayda.... Bu forumda arkadaşlıklarda niye film önerisi devreye girmekteFC izleyene kadar eh işte
Şaka yapmıştım ama iyi olduHayda.... Bu forumda arkadaşlıklarda niye film önerisi devreye girmekte
İyi tamam bayram bitmeden izlerim
Eyvah geri adımda atamam verilen sözleri tutmakla bilinirimŞaka yapmıştım ama iyi oldu
Bu zamana kadar niye izlemedim diyeceksinEyvah geri adımda atamam verilen sözleri tutmakla bilinirim
Ya belki eskiden izlemişimdir bilemedim. Kaç senesinin filmi?Bu zamana kadar niye izlemedim diyeceksin
Konu konuyu açıyo