Ben de o dediğin kültürden geldim, çocukken bir çok animeyi izlemiştim, saydıkların da buna dahil. Pokemon'u hala güncel izliyorum düşün.Listen güzelmis, SNK'yi tamamlayinca tekrar bi' düsünürüm. Onun disinda diger animeler benim icin de efsanedir.
Yani bence diyoruz ya is orada bitiyor iste. Hep bence en güzel renk siyahtir demem gibi.Su ana kadar bir cok anime izledim hatta ben cocukken eskiden Star'da Kamikaze Kaitou Jeanne, TRT'de Sailor Moon, Kanal 1'de Yu- Gi-Oh, Beyblade, Pokemon yayinlanirdi. CN'de Bakugan izlemisligim bile var.Keza Naruto ve Bleach (yarim kaldi) gibi cok uzun soluklu animeleri de izledim ama benim icin FMA gibisi gelmedi. Son zamanlarda anime dizileri sarmayinca MAL Best Movies'in ilk 100'ünü tamamladim bende.
Söyle, 2013'te izlemeye basladigimda cok cazip geliyordu ama zaman asimina ugrayinca animeye olan heyecanim azaldi, özellikle 2. sezonu bitirdigimde bunu fark ettim. Dedigim gibi kaliteli ve cok güzel bir is ama 2. sezondan bekledigim tadi alamadim. Ilk sezonunu daha cok begenmistim.Özel bir durumdan yine bir süre buralarda olamayacagim ama en azindan gitmeden önce bitirmeyi bende istiyorum. Mangasina insallah, satin almak istiyorum hatta rafligimda okuyup bitirdigim bir sürü manga var, o da eksik kalmasin.
2. sezon tamamen geçiş sezonu ya ama ben onu da beğenmiştim. Özellikle malum ters köşenin olduğu 6. bölüm yeter yani... Bir de sen şuan hikayenin neredeyse hiç bir şeyini görmedin sana Shounen vari gelmesi çok normal. Tam yerinde bırakmışsın diyebilirim hatta. Israrla tekrar ediyorum ki 3. sezonu bir şekilde başlayıp bitirebilirsen (zaten part 2 çok akıcı geçecek) devamı gelecektir. Sonrasında durmayıp mangayı oku ve bu epikliğin, bu efsaneliğin tadına var istiyorum...