🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Ben de o dediğin kültürden geldim, çocukken bir çok animeyi izlemiştim, saydıkların da buna dahil. Pokemon'u hala güncel izliyorum düşün.
Ama sonrasında uzun bir süre animelerle alakam olmamıştı. Ta ki 2016 civarlarında üniversitede arkadaşlarımın yoğun baskısıyla animelere tekrardan girişene kadar.
Manga anime karışık girdim ve daha da çıkamadım zaten... Efsaneleri izledim ama uzun olanlara girmedim. Uzun olanları üşengeçliğimden dolayı mangadan okumayı tercih ettim (One Piece gibi).
Yani 'bence' olayına katılıyorum sonuna kadar, çünkü o seviyelerdeki serilerde sıralama genelde kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Steins Gate de benim ilk izlediğimden beri 1 numaramda ama değişme ihtimalini doğurdu SNK... Bakalım 4. sezonu nasıl yapacaklar ona göre bakacağız...

2. sezon tamamen geçiş sezonu ya ama ben onu da beğenmiştim. Özellikle malum ters köşenin olduğu 6. bölüm yeter yani... Bir de sen şuan hikayenin neredeyse hiç bir şeyini görmedin sana Shounen vari gelmesi çok normal. Tam yerinde bırakmışsın diyebilirim hatta. Israrla tekrar ediyorum ki 3. sezonu bir şekilde başlayıp bitirebilirsen (zaten part 2 çok akıcı geçecek) devamı gelecektir. Sonrasında durmayıp mangayı oku ve bu epikliğin, bu efsaneliğin tadına var istiyorum...

Reactions: kerem
Serefle, not aldim bunu. Gitmeden bitiririm insallah.

Yeni otakuymussun öyle göstermiyorsun, gec tanismissin ama gec olsun güc olmasin diyelim. Animeler güzeldir, animeleri sevelim.

Reactions: MEnes
Tebrikler @Dosi 40 bin kere maşallah, 400 000. mesajını da hep birlikte kutlarız inşallah Asereje eşliğinde.

Ey yarışma sen nelere kadirsin
adminden ilk hediyemizide kaptık

bunun tabiki elektirik ve su olarak bir geri dönüşümü olacak

Bende anısı olan bir şarkı. Yorumda deyinirim belki
Şu mutluluğum sadece 5 dakika mı ne sürmüştü

Sabah sabah geldi aklıma yine

Reactions: Tolstoyevski
Konuya bakan offline görünen hangi üye acaba dedim. @xemrexxx senmişsin

Ses ver
Iyyy bu konuda ne işim olur. Ss
Yalan deme sen girdin işte. Yönetici olmasakta gönül gözüyle gördüm

Online listesinde de kimse yok zaten

Online olduğunu gizlensen bile çözüyorum buraya baktığını. Ne kadar mükemellim 😎

@serhatt @alperuz @Sherlock @MEnes @Araf @Tolstoyevski @Maskeli Fedai

Senide etiketleyeyim @MasacRE

Reactions: Dosi and xemrexxx
Serefle, not aldim bunu. Gitmeden bitiririm insallah.

Yeni otakuymussun öyle göstermiyorsun, gec tanismissin ama gec olsun güc olmasin diyelim. Animeler güzeldir, animeleri sevelim.
İnşallah bitirirsin ve bu destansılığı hissedersin...

Evet biraz yeni sayılırım ama epey hızlı geliştirdim süreci.
Ama durmadan devam edeceğim bu duruma, animeler ve mangalar her şeyimiz...

Reactions: kerem
İnşallah bitirirsin ve bu destansılığı hissedersin...

Evet biraz yeni sayılırım ama epey hızlı geliştirdim süreci.
Ama durmadan devam edeceğim bu duruma, animeler ve mangalar her şeyimiz...
Bizim mesaj gece veya yarına gelir

Doğum günü için istemiyorum ama.
Sıvanmak iyidir ondan
Doğum gününde hediye istemeyen hiç bir zaman istememesi lazım mantık olarak...
Sıvama başka şimdi, sıva sanatını her daim yaparız zaten biz SABARİSTLER... Ama kurucu lider olarak bu üst düzey sanatı her yere dağıtamam, dengeli kullanmam gerekir...

Reactions: Dosi