Muhtemelen RDR2 verecekler bu yıl.Fıstık gibi oyunlar vermişlerdi geçen sene valla hepsini almıştım gtadan tut FIFA'ya kadar basket maçı dahil di
Muhtemelen RDR2 verecekler bu yıl.Fıstık gibi oyunlar vermişlerdi geçen sene valla hepsini almıştım gtadan tut FIFA'ya kadar basket maçı dahil di
Onu alırım hemen 🙂Muhtemelen RDR2 verecekler bu yıl.
Hangi oyunları oynuyorsun kiPs plus 2 günlük ücretsizmiş. Otomatik oldu bizde. Kenarda duran ps plusumuz var, neyseki daha onu aktif etmeden bundan yararlanıyoruz Noel tatili ayarlarız onu.
Ben değil yeğenlerim kullanıyor, hiç hevesim yok ama Noel tatilinde fifa24 oynayacağım. Öğretecekler alışmak istemediğim için senelerce uzak durdumHangi oyunları oynuyorsun ki
Ps plus 2 günlük ücretsizmiş. Otomatik oldu bizde. Kenarda duran ps plusumuz var, neyseki daha onu aktif etmeden bundan yararlanıyoruz Noel tatili ayarlarız onu.
Mosi bende mobile oynuyorum gel kapışalım.Ben değil yeğenlerim kullanıyor, hiç hevesim yok ama Noel tatilinde fifa24 oynayacağım. Öğretecekler alışmak istemediğim için senelerce uzak durdum
Bende Xbox one varMosi bende mobile oynuyorum gel kapışalım.