🎮 Epic Games Store | Hediye ve İndirimli Oyun Başlığı (Her Perşembe Bir Oyun Ücretsiz) 🎉

cache-v2

8 TL'lik Among Us oyunu yarına kadar ücretsiz. İleride toplanıp online oynanabilecek bir oyun, o yüzden duyurulur...

• Beğendim
Reactions: MasacRE and mesmeso
cache-v2

8 TL'lik Among Us oyunu yarına kadar ücretsiz. İleride toplanıp online oynanabilecek bir oyun, o yüzden duyurulur...

Perşembe günü görünce bir tık hayal kırıklığı oluştu.

60 liralık kuponla ne alsam diye düşünüyorum kaç gündür. GTA V'i 30 liraya indirme fırsatı çok cazip geliyor.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Perşembe günü görünce bir tık hayal kırıklığı oluştu.

60 liralık kuponla ne alsam diye düşünüyorum kaç gündür. GTA V'i 30 liraya indirme fırsatı çok cazip geliyor.
Sepete ekleme olayı olmadığı için ben hiç kullanamadım o kuponları. En az 80 TL malum, iki oyun birden almak da mümkün değil... GTA V'i geçen sene dağıtmışlardı, keşke kapsaydın o dönem :A

Lütfen daha fazla yazma...
Keşke o dönem birden fazla hesap açsaydık, oyunları alır arada böyle lazım olunca hesapları verirdik eşe dosta :A GTA 5 için 50 tane hesap açan bir elemanın haberi çıkmıştı geçen sene...

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
cache-v2

Normal fiyatı da bir şey değilmiş ama 0 TL> 8TL ne olursa olsun :A O yüzden bunu da aldık. Hem benim pc'nin bile kaldırabileceği bir oyun sonuçta, dediğin gibi forumca online oynanırsa katılabilirim :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Epic Gameste değil ancak Amazon Primede Battlefield 4 ücretsiz oldu. (21 hazirana kadar geçerlidir.)
Amazon'un da oyun işine girdiğini bilmiyordum, meğer Prime Gaming sistemiyle oluyormuş Prime Video'ya bağlı olarak. Oyunu ekleye tıklayınca kod verdi, Origin üzerinden o kod kullanılabilir durumda şu an. PC hayatta kaldırmaz ama belki 5-6 sene sonra bu tür oyunları kaldırabilir bir PC alınır diye ekleyeyim kütüphaneye bedava pekmez baldan tatlıdır :A