🎮 Epic Games Store | Hediye ve İndirimli Oyun Başlığı (Her Perşembe Bir Oyun Ücretsiz) 🎉

Epic Games Store'dan bir ücretsiz oyun bombası daha!

Epic Games Store, 4 Haziran günü Ark: Survival Evolved’i ücretsiz olarak dağıtacak. Epic Games Store’un Mega İndirim olarak duyurduğu indirimler de sürüyor. 11 Haziran tarihine kadar indirimli oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

ark-survival-evolved-kasim-ayinda-nintendo-switch-e-geliyor-1540572766.jpg

Rocket Legue ücretsiz olmuş ancak asıl güzel haber Rocket League'i Epic Games kütüphanenize eklerseniz, 79.99 TL ve üzeri oyunlarda geçerli 60 TL indirim kuponu tanımlanıyormuş hesabınıza. 1 Kasım 2020 tarihine kadar da geçerli olacakmış bu kupon. Çökün. :A

@bazinga @xdragxx @Tolstoyevski @MEnes @MasacRE @Dosi ve diğerleri...

Bu arada burada belirtmeyi unuttuk, bir süredir Epic Games her gün 1 bedava oyun veriyor yılbaşına dek ve oyunu kütüphaneye kaydetmek için 1 günlük süre oluyor.

Sızan oyun listesi:

• Cities: Skyline (verildi, süresi doldu - ben de kaçırdım :A )
  • The Long Dark (verildi, süresi doldu)
  • Defense Grid 1 (verildi, süresi doldu)
  • Alien: Isolation, (verildi, şu an itibariyle 22 Aralık Akşam 19.00'a kadar devam ediyor)
  • Metro 2033, (yarın 19.00'dan sonra verilmesi bekleniliyor)
  • Tropico 5 (ertesi gün 19.00'dan sonra verilmesi bekleniliyor)
  • Inside (perşembe --- ------ ---)
  • Darkest Dungeon
  • My Time in Portia
  • Night in the Woods
  • Stranded Deep
  • Solitairica
  • Torchlight 2
  • Jurassic World Evolution

Alien Isolation, Inside ve Metro 2033 kütüphaneye eklemeye değer oyunlar olarak ön olana çıkıyor. Diğerleri hakkında fikrim yok.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
NBA 2K21 27 Mayıs'a dek ücretsiz olmuş, 60 TL'lik kuponla birlikte. PC'nin kaldırabileceğinden değil ama bedava pekmez misali kütüphaneye eklemekten zarar gelmez, kupon da ileride belki işe yarar :A

Severiz Epic Games kardeşimizi ve değerlendirdik hemen... 99 Gb da olsa indirip kurdum dün gece... Geriye artık tadını çıkarmak kalacak... :A
------

Bedava olsa da oynamıyorum nasıl olsa o nedenle saldım ben bu işleri. :A
Gel al sen kapışırız, ben de çok bilmiyorum... :A (Age of Empires 2'yi çok bilmiyorum yeaa diyip yok ettiğim gibi... :A )

Severiz Epic Games kardeşimizi ve değerlendirdik hemen... 99 Gb da olsa indirip kurdum dün gece... Geriye artık tadını çıkarmak kalacak... :A
------

Gel al sen kapışırız, ben de çok bilmiyorum... :A (Age of Empires 2'yi çok bilmiyorum yeaa diyip yok ettiğim gibi... :A )
PS4 olsa olurdu da PC'de oyun oynamayalı yıllar oldu. PC çalıştırır mı ondan da emin değilim zaten. :A

Age of mu oynamıştık seninle? :A Bir ara hayal meyal hatırlıyorum sanki öyle bir şeyler. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
PS4 olsa olurdu da PC'de oyun oynamayalı yıllar oldu. PC çalıştırır mı ondan da emin değilim zaten. :A

Age of mu oynamıştık seninle? :A Bir ara hayal meyal hatırlıyorum sanki öyle bir şeyler. :A
PC çalıştırmayabilir eğer eskiyse haklısın... :A Ben tabi yılların Gamer'ı olarak aktif oyun kariyerime devam ettiğim için böyle rahat rahat konuşuyoruum... :A

Age Of oynamıştık garip bir ekip olarak... :A Sonra tabi tek seferlik bir macera olarak kalmıştı... :A @MasacRE yoldaşım da vardı... :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and bazinga