- Reaksiyon puanı
- 69,072
- Puanı
- 1,060
Asla etmem.Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme!
Asla etmem.Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme!
Ben Cemile değilim haddini bilHayır sen.
Haklısın olsan olsan Beşir olursun sen.Ben Cemile değilim haddini bil
YOOOOHaklısın olsan olsan Beşir olursun sen.
Bırak şimdi onu bunu, yıl dönümümü kutlasana ayol..Vampir maketine nediyorsun benden hoşlanan kız ilk okulda olduğum zamanlar ondan sonra Başıma gelmedik kalmadı en büyük olay bu virüs
Teşekkürler canım, bir tane de parlak hediye etseydin keşke.
Sallama kahve iyidir @serhattTeşekkürler canım, bir tane de parlak hediye etseydin keşke.
Evet ama parlaklar daha da iyidir.Sallama kahve iyidir @serhatt
Sallama kahve iyidir @serhatt
bu da benden çam sakızı çoban armağanı afiyetle içEvet ama parlaklar daha da iyidir.
Az daha diss yiyordun son anda spoi kutusunu gördüm de mouse'ı harikaya yönelttim.Üşengeçliğimden yine gece kaldım ama çok da geç olmadan yerimizi alalım. Forumdaki yeni yaşın kutlu olsun, daha senelerce hem queen'lik hem de ecünnülüklerini görürüz umarım.
Sağol da parlak yok muydu?
Ah bu konuyu ilk gördüğümden beri bunu planlıyordum.Az daha diss yiyordun son anda spoi kutusunu gördüm de mouse'ı harikaya yönelttim.
Güzel dileklerin için teşekkürler canım, evet geç kaldın ama hediyelerinle kendini affettirdin Queen'ine.
Bu adam karşısında eriyorum çok başka bir parça. @xemrexxx görsün de nasıl hediye verilir ders alsın. .ss
Sinsi mahluk.Ah bu konuyu ilk gördüğümden beri bunu planlıyordum.
Bazen aklımız fenalığa yatıyor. 🤭Sinsi mahluk.
Neyse hediye konusunda başarılı bir seçim yapmışsın, oradan yırttın.Bazen aklımız fenalığa yatıyor. 🤭