Koskoca 7 yıl 😱 Ömür ne cabuk geçiyor. Seninle karşilaştiğimiz gün aklıma geliyor. Ne kadar gençtimŞimdi ise mezarın başinda geçip gidden gençliğime ağlıyorum 7.yılında da ışıkların parlasın ex
Koskoca 7 yıl 😱 Ömür ne cabuk geçiyor. Seninle karşilaştiğimiz gün aklıma geliyor. Ne kadar gençtimŞimdi ise mezarın başinda geçip gidden gençliğime ağlıyorum 7.yılında da ışıkların parlasın ex
Nasıl tanışmıştık ben hatırlamıyorum?Koskoca 7 yıl 😱 Ömür ne cabuk geçiyor. Seninle karşilaştiğimiz gün aklıma geliyor. Ne kadar gençtimŞimdi ise mezarın başinda geçip gidden gençliğime ağlıyorum 7.yılında da ışıkların parlasın ex
Nasıl tanıştıgımızı unutabilirsin ilk değilsin ama unutamacağin kesinNasıl tanışmıştık ben hatırlamıyorum?
Gençliğine değil beni kaybedişine ağlıyorsun.
Gül ve tebrik için de teşekkürler.
Dediklerinden bir halt anlaşılmıyor. Gerçekten hatırlamıyorum nasıldı?Nasıl tanıştıgımızı unutabilirsin ilk değilsin ama unutamacağin kesin
Gül değil cenaze çeleği Kabullenemedin hala gidişini
Asıl hediyeni mezarındaki topragın kenarına koyuyorum Çiğçeğini sulayan fakirin biri bulup satsın
O elimdeki gül senin için değil kolye için yer işareti Çicek sulancak ya haniDediklerinden bir halt anlaşılmıyor. Gerçekten hatırlamıyorum nasıldı?
Elindeki gülden bahsediyorum kör bunak. .ss
O bıraktım dediğin kolyeyi seni terk ederken yanıma aldım ben sen daha uyu.
@serhatt dan ancak bir aysılll olurSen kendini Ender ve Şahika olarak göstermeye çalışsan da ben en çok Kumru'ya benzetiyorum seni. Hediyem Kumru'dan geliyor bu yüzden.
Yok be ne alaka. Ama ben Kumru diyerek biraz fazla uçmuş olabilirim. Cansu veya Leyla daha uygun olabilirdi.@serhatt dan ancak bir aysılll olur
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve sözlerin için, duygular karşılıklı.Serhadım; CanımHemşerim.. @serhatt
iyi ki kesişmiş yollarımız.
daha nice yılların olsun;
içindeki neşen,yüzündeki tebessüm bitmesin.
Çenene kuvvet
Çok teşekkür ederim.
Çok mersi şekerim, birlikte nice yıllara.Forumun en renkli ve eğlenceli üyelerinden birisin, Fav10'da geçireceğin nice yıllara diyelim...
Sen kendini Ender ve Şahika olarak göstermeye çalışsan da ben en çok Kumru'ya benzetiyorum seni. Hediyem Kumru'dan geliyor bu yüzden.
Teşekkürler, hep birlikte.Tebrikler daha nice yıllara 🥳 🥳
Aşkımm teşekkür ederim, sende benim için öylesin.Forumun hayatıma kazandırdığı en güzel insanlardan birisin canım. 7. yılın kutlu olsun, daha nice nice senelere.
Hediyen de Çağlar'dan gelsin seversin. @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 112558
Aysel senden olur ancak.@serhatt dan ancak bir aysılll olur
Cansu-Leyla gibi vasıfsızlarla adımın anılması hakarettir. Ben stratejik akrep ENDER'im.Yok be ne alaka. Ama ben Kumru diyerek biraz fazla uçmuş olabilirim. Cansu veya Leyla daha uygun olabilirdi.
HAYIR BENDEN AYSEL OLMAZ!!!!!!Aysel senden olur ancak.
Cansu-Leyla gibi vasıfsızlarla adımın anılması hakarettir. Ben stratejik akrep ENDER'im.
Leyla, Kumru = @serhatt zaten daha yeni mi anladınYok be ne alaka. Ama ben Kumru diyerek biraz fazla uçmuş olabilirim. Cansu veya Leyla daha uygun olabilirdi.
Haklısın Aysel bile fazla sana.
Haraketlerin, tavırların, konuşmaların falan Kumru'ya benziyor.Çok mersi şekerim, birlikte nice yıllara.
Aaa ne alaka be Kumru, neyimi benzetiyorsun? 😱
Teşekkürler, hep birlikte.
SENSİN HİZMETÇİ HADSİZ HADDİNİ BİL DERHAL TERKET YALIMI...Haklısın Aysel bile fazla sana.
Endo'yum ben. Çatlayın.