Saçmalık, örnek ver desem veremezsin bile.Haraketlerin, tavırların, konuşmaların falan Kumru'ya benziyor.![]()
Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.Forumun en iyi parlak koleksiyonerlerinden biri olan @serhatt nice birlikte güzel senelere![]()
![]()
. Bizlerle birlikte nice güzel sohbetlere
![]()
![]()
Hediyelerin:Ekli dosyayı görüntüle 112562Ekli dosyayı görüntüle 112563Ekli dosyayı görüntüle 112564Ekli dosyayı görüntüle 112565Ekli dosyayı görüntüle 112566
Saçmalık, örnek ver desem veremezsin bile.
------
Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Üffff harika hediyeler beee. Bayıldım hepsine, tek tek koleksiyona ekliyorum bu fotoları. Keşke hepsi benim olsa.![]()
Beğenilmeyecek gibi değiller ki.![]()
Beğenmene çok sevindim![]()
umarım bir gün hepsi senin olur
![]()
![]()
Beğenilmeyecek gibi değiller ki.İçlerinden bir tanesi bile olsa razıyım.
![]()
İnş. canım.![]()
. Bulursun bulursun merak etme
![]()
Hediye dediğin böyle olur.Aşkımm teşekkür ederim, sende benim için öylesin.
Oha bu nasıl hediye, füze atsaydın. 😱 O küvette bende olmalıydım.![]()
![]()
Gerçekten, tam istediğim gibi bir hediye oldu, senden bana bunun gerçeğini bulup vermeni istiyorum.Hediye dediğin böyle olur.![]()
Çok teşekkürler canım.
Rica ederim. Senin standartlarında olduğunun farkındaydım. Daha önce görmüş müydün ? Senden kaçmaz da. Bir önceki hediyelerim biraz eskimiş gibi gelmişti.Sana parlak dayanmıyor ki.Çok teşekkürler canım.
Hediye muazzam gerçek bir taş bu adam da.![]()
Thank you canım birlikte nice senelere.@serhatt iyi ki foruma üye olmuşsun daha nice senelere inşallah tebrik ediyorum
Sevdiğin diziden üç karakter hediyesi gelsin
Yoldaşım kendine göre yapmış. 🤣 @TolstoyevskiThank you canım birlikte nice senelere.Şu muazzam hediyenin yanına bir parlak da iliştirseydin hiç fena olmazmış ya neyse.
![]()
Tabiki kaçmaz, 2014 yılından beri takipçisiyim.Rica ederim. Senin standartlarında olduğunun farkındaydım. Daha önce görmüş müydün ? Senden kaçmaz da. Bir önceki hediyelerim biraz eskimiş gibi gelmişti.Sana parlak dayanmıyor ki.![]()
![]()
Benim örnek vermeme gerek bile yok, Kumru'nun sahnelerine aynı ben şeklinde yorumlar yapan sen değil miydin?Saçmalık, örnek ver desem veremezsin bile.![]()
Metreslik anlamında demişimdir ben onu. Zeka, entrika vs. anlamında değil.Benim örnek vermeme gerek bile yok, Kumru'nun sahnelerine aynı ben şeklinde yorumlar yapan sen değil miydin?![]()
Öyle veya böyle sen bile kendini ona benzetiyorsun işte.Metreslik anlamında demişimdir ben onu. Zeka, entrika vs. anlamında değil.![]()
Ender ve Şahika'ya daha çok benzetiyorum.Öyle veya böyle sen bile kendini ona benzetiyorsun işte.Hem Kumru da zeki bir kız sayılır.
![]()
Sen onları kendine rol model alıyorsun.Ender ve Şahika'ya daha çok benzetiyorum.Kumru'yla benzeyen tek yanımız metreslik mevzusu.
![]()