Saçmalık, örnek ver desem veremezsin bile.Haraketlerin, tavırların, konuşmaların falan Kumru'ya benziyor.
Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.Forumun en iyi parlak koleksiyonerlerinden biri olan @serhatt nice birlikte güzel senelere . Bizlerle birlikte nice güzel sohbetlere
Hediyelerin:Ekli dosyayı görüntüle 112562Ekli dosyayı görüntüle 112563Ekli dosyayı görüntüle 112564Ekli dosyayı görüntüle 112565Ekli dosyayı görüntüle 112566
Saçmalık, örnek ver desem veremezsin bile.
------
Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Üffff harika hediyeler beee. Bayıldım hepsine, tek tek koleksiyona ekliyorum bu fotoları. Keşke hepsi benim olsa.
Beğenilmeyecek gibi değiller ki. İçlerinden bir tanesi bile olsa razıyım.
Beğenmene çok sevindim umarım bir gün hepsi senin olur
. Bulursun bulursun merak etmeBeğenilmeyecek gibi değiller ki. İçlerinden bir tanesi bile olsa razıyım.
İnş. canım.. Bulursun bulursun merak etme
Hediye dediğin böyle olur.Aşkımm teşekkür ederim, sende benim için öylesin.
Oha bu nasıl hediye, füze atsaydın. 😱 O küvette bende olmalıydım.
Gerçekten, tam istediğim gibi bir hediye oldu, senden bana bunun gerçeğini bulup vermeni istiyorum.Hediye dediğin böyle olur.
Çok teşekkürler canım.
Rica ederim. Senin standartlarında olduğunun farkındaydım. Daha önce görmüş müydün ? Senden kaçmaz da. Bir önceki hediyelerim biraz eskimiş gibi gelmişti.Sana parlak dayanmıyor ki.Çok teşekkürler canım.
Hediye muazzam gerçek bir taş bu adam da.
Thank you canım birlikte nice senelere. Şu muazzam hediyenin yanına bir parlak da iliştirseydin hiç fena olmazmış ya neyse.@serhatt iyi ki foruma üye olmuşsun daha nice senelere inşallah tebrik ediyorum
Sevdiğin diziden üç karakter hediyesi gelsin
Yoldaşım kendine göre yapmış. 🤣 @TolstoyevskiThank you canım birlikte nice senelere. Şu muazzam hediyenin yanına bir parlak da iliştirseydin hiç fena olmazmış ya neyse.
Tabiki kaçmaz, 2014 yılından beri takipçisiyim. O kadar çok parlak var ki dünyada tabi dayanmaz.Rica ederim. Senin standartlarında olduğunun farkındaydım. Daha önce görmüş müydün ? Senden kaçmaz da. Bir önceki hediyelerim biraz eskimiş gibi gelmişti.Sana parlak dayanmıyor ki.
Benim örnek vermeme gerek bile yok, Kumru'nun sahnelerine aynı ben şeklinde yorumlar yapan sen değil miydin?Saçmalık, örnek ver desem veremezsin bile.
Metreslik anlamında demişimdir ben onu. Zeka, entrika vs. anlamında değil.Benim örnek vermeme gerek bile yok, Kumru'nun sahnelerine aynı ben şeklinde yorumlar yapan sen değil miydin?
Öyle veya böyle sen bile kendini ona benzetiyorsun işte. Hem Kumru da zeki bir kız sayılır.Metreslik anlamında demişimdir ben onu. Zeka, entrika vs. anlamında değil.
Ender ve Şahika'ya daha çok benzetiyorum. Kumru'yla benzeyen tek yanımız metreslik mevzusu.Öyle veya böyle sen bile kendini ona benzetiyorsun işte. Hem Kumru da zeki bir kız sayılır.
Sen onları kendine rol model alıyorsun. Herkes daha iyisi olmak ister anlıyorum ama herkes de bi Şahika ve Ender olamaz şimdi.Ender ve Şahika'ya daha çok benzetiyorum. Kumru'yla benzeyen tek yanımız metreslik mevzusu.