- Reaksiyon puanı
- 69,357
- Puanı
- 1,060
Her şeye rağmen iyi ki varsın FAV10, bana kattıkların paha biçilemez.
Nice nice yıllara canım çok teşekkür ederim.Bizlerle birlikte nice yılllara @serhatt
Aramızda 3 ay var ve mesaj sayılarımızda yakın bakalım kim kime farkı açacak
forumun olmazsa olmazlarından, parlaklardan genelde anlayan en renkli üyelerindensin . Bizlerle birlikte Nice sohbetlere
Yazın TR'de olursam en az aktif olduğum dönem olur herşey tatile bağlıNice nice yıllara canım çok teşekkür ederim.
Senin gibi bende duraklama dönemine girmeyi düşünüyorum, yaza kadar öyle gider ve yazla birlikte etkinlikler artınca farkı sen açarsın gibi duruyor.
Hediyelerim için de ayrıca teşekkür ediyorum hepsi birbirinden güzel.
Teşekkürler bebeğim, sen olmazsan da olmaz.
Biliyorum canımTeşekkürler bebeğim, sen olmazsan da olmaz.
Teşekkürler canım.
Rica ederim ne demek, iyi ki foruma üye olmuşsun. Yeni yılın kutlu olsun. Sana yeni yıl hediyem bu uhuletle suhuletle, hadi eyvallah.Her şeye rağmen iyi ki varsın EmreCan, bana kattıkların paha biçilemez
Bir kere de ciddi ol be.Rica ederim ne demek, iyi ki foruma üye olmuşsun. Yeni yılın kutlu olsun. Sana yeni yıl hediyem bu uhuletle suhuletle, hadi eyvallah.
Ekli dosyayı görüntüle 112543
Sana parlak hediye edip kötü emellerine alet olamamBir kere de ciddi ol be.
Kutlama için teşekkürler, keşke parlak hediye edeydin.
Bi sen cennete gideceksin hepimiz cehennemliğiz!!!Sana parlak hediye edip kötü emellerine alet olamam
Hep beraber gideriz inşallah cenneteBi sen cennete gideceksin hepimiz cehennemliğiz!!!
Amin canım.Hep beraber gideriz inşallah cennete
Öbür türlüsü kötü düşünsene cehenneme gidiyorsun...Amin canım.
Ablam çok teşekkür ederim, hediyelerin hepsi muazzam parçalar.@serhatt Forumdaki 7.yılın kutlu olsun ablacım iyi ki tanımışız seni iyi ki gelmişsin foruma tebrikler ediyorum seni
sana üç yakışıklı ile geldim umarım seversin
Ekli dosyayı görüntüle 112544Ekli dosyayı görüntüle 112547Ekli dosyayı görüntüle 112546
Ablam çok teşekkür ederim, hediyelerin hepsi muazzam parçalar.