- Reaksiyon puanı
- 116,239
- Puanı
- 1,060
Tamire yolladım yani ama TR'yeYolda nasıl yapıldı?
Burda birşey bozulunca çöpe atarız. Tamir parası yeni birşey ile aynı hesap oluyor
Tamire yolladım yani ama TR'yeYolda nasıl yapıldı?
Garanti kapsamında değil mi?Cihazı Tr'den mi İsveç'ten mi almıştın?Tamire yolladım yani ama TR'ye
Burda birşey bozulunca çöpe atarız. Tamir parası yeni birşey ile aynı hesap oluyor@Tolstoyevski
Tr'deGaranti kapsamında değil mi?Cihazı Tr'den mi İsveç'ten mi almıştın?
Ne acayipsin yaw İsveç'te kullandığın ürünün servisi yok mu? Hangi markaydı?Tr'deyıllardır var gelmiştir garanti süresi
Yok bu türk malı. Sana diyorum ya burda bozulan şeyleri çöpe atmak daha kârlıNe acayipsin yaw İsveç'te kullandığın ürünün servisi yok mu? Hangi markaydı?
İsmini söyler msn?Yok bu türk malı. Sana diyorum ya burda bozulan şeyleri çöpe atmak daha kârlı
Niye böyle bir şey aldın?
Tr yayınlarını internet yayınından bakabilmek için. İçinde YouTube'da var. Eskiden PS yokken YouTube kullanırdım. Bir ara bina tamir edilip balkonu kullanmamıza izin yoktu ve uzun bir süre çanak kullanamazken işimize yarıyordu. Şimdi hem internet yayın yani ip kanal, hem de çanaka bağlı olarak Avrupa kanallarını izleyebiliyoruz. Çok eskiden almıştık.Niye böyle bir şey aldın?
Uzun cevabın için thx Dosi baya iyiymişTr yayınlarını internet yayınından bakabilmek için. İçinde YouTube'da var. Eskiden PS yokken YouTube kullanırdım. Bir ara bina tamir edilip balkonu kullanmamıza izin yoktu ve uzun bir süre çanak kullanamazken işimize yarıyordu. Şimdi hem internet yayın yani ip kanal, hem de çanaka bağlı olarak Avrupa kanallarını izleyebiliyoruz. Çok eskiden almıştık.
Kutlama yeterli teşekkür ederimAa hayırlı olsun kutlarım ben de bu konuyu 2 gün önce açılmış sanıyordum pzt yazısını görünce şaşırdım daha iyilerine de girersin inşallah çok tebrikler@Dosi
Hediye olarak aklıma hiç bişi gelmedi kusura bakma ama bende bir hediye sayılırımm
Bu aparatı anca bu şekilde anlatabilirdimUzun cevabın için thx Dosi baya iyiymiş
Dosi hanım, sürekli önceki vermediğim hediyeleri de katıp daha çok hediye vereceğim diye diye o iş çığırından çıktı artık. O yüzden en güzeli temiz bir sayfa açıp sıfırdan başlamak diye düşündümTeşekkürler baya vermeyip sadece 2 hediye demek kiİkisinide bilmiyorum. Sonra dinler yorumlarım. Bu arada 1 hafta olmadı konuyu açalı ve 1000 mesaj yazıldı bile70.000 çok erken olur gibi ama açmayabilirim
Teoman'ın en bilinen şarkılarını illa ki duymuşsundur diye düşündüm. Bu biraz daha az bilinen şarkılarından ve ben de çok severim. O yüzden bunu dinleteyim dedimTeoman'ın şarkısı oldukça hoşmuş ama süresi uzun
Diğeri daha uzunmuş gerçi. Başlarda iyi ama sonra müziğin baskın olduğu kısımlar biraz rahatsız edici
Ben bir doz daha Teoman alayım en iyisi
Bencede ve bundan sonra kuru tebrik kafiDosi hanım, sürekli önceki vermediğim hediyeleri de katıp daha çok hediye vereceğim diye diye o iş çığırından çıktı artık. O yüzden en güzeli temiz bir sayfa açıp sıfırdan başlamak diye düşündüm
5 bin mesajda bir yeni kulübe girince cidden biraz fazla oluyor, senin gibi bol mesajlar yazanlar içinBencede ve bundan sonra kuru tebrik kafibiraz fazla kulüpler gelmeye başladı. Yıldönümü ve mesajı 1 yapmıştım ama ona rağmen çok oluyor oyüzden haklısınız
Ben bunu yönetimde konuşayım, acaba 10 bin mesajda bir mi yapılsa 30 binden sonra5 bin mesajda bir yeni kulübe girince cidden biraz fazla oluyor, senin gibi bol mesajlar yazanlar içinE biz de hediye yetiştiremiyoruz artık, durumumuz ortada
Harika bir öneri, kesinlikle bunu değerlendirin yönetimdeBen bunu yönetimde konuşayım, acaba 10 bin mesajda bir mi yapılsa 30 binden sonra
Aklıma bişi gelmiyo bende ayıp olmasın diye onu diyom ne diyebilirim ki djdhfhjd ama şöyle bişi var öyle gereksiz anda aklıma gelcek normalde düşünüyorum düşünüyorum gelmio en gereksiz anda aklıma mutlaka gelecektrKutlama yeterli teşekkür ederim
Şu klasik klişe hediye lafını herkese kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?