🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Aynen gelsede kurtarıcım olsa :A
Kaç saatte full doluyor ve nasıl anlarız?

10.000 ise muhtemelen telefonun 3-4 kez baştan sona batarya edilmesine eş değer bir zamana şarjı dolacaktır, ama Powerbank'in bile zamanla bataryası azalıyor :A ilk başlarda sanırım 4-5 saate full doluyordu aşağı yukarı, ama 2 senenin ardından bu süre 2 katına çıktı gibi oldu sanırım. :A

Şarj olurken Powerbankin önünde şu 4 ışık olacak. 4 seviye yani. ilk başta boşken 1 ışık yanıp sönecek, sonra 2 ışık yanıp sönecek, sonra 3 ışık, sonra 4 ışık ve en sonunda yanıp sönme olmayınca anlayacaksın ki tam dolmuş :A

10714615382066.jpg

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
10.000 ise muhtemelen telefonun 3-4 kez baştan sona batarya edilmesine eş değer bir zamana şarjı dolacaktır, ama Powerbank'in bile zamanla bataryası azalıyor :A ilk başlarda sanırım 4-5 saate full doluyordu aşağı yukarı, ama 2 senenin ardından bu süre 2 katına çıktı gibi oldu sanırım. :A

Şarj olurken Powerbankin önünde şu 4 ışık olacak. 4 seviye yani. ilk başta boşken 1 ışık yanıp sönecek, sonra 2 ışık yanıp sönecek, sonra 3 ışık, sonra 4 ışık ve en sonunda yanıp sönme olmayınca anlayacaksın ki tam dolmuş :A

10714615382066.jpg
Bu kadar kablo yok ama. Bana foto attılar. Sadece bir başı var o da şu ilk sırada olan?
iPhone ve ortadaki yok

Biz ona tesadüf diyelim :A
Bu arada daha dizileri oylamadım :A yarın hatırlat :A
Tesadüf diye bir şey yoktur... Her şey önceden planlanmış, programlanmıştır... Bir gün, elbet bir gün.. .SMCE... @MEnes @12.Adam

Asıl sen hatırlat bana sana hatırlatacağımı yoksa ben de dalgınım son dönemlerde malum :F :A

Tesadüf diye bir şey yoktur... Her şey önceden planlanmış, programlanmıştır... Bir gün, elbet bir gün.. .SMCE... @MEnes @12.Adam

Asıl sen hatırlat bana sana hatırlatacağımı yoksa ben de dalgınım son dönemlerde malum :F :A
Yarınım nasıl olacak hiç bir fikrim yok :A

Bu kadar kablo yok ama. Bana foto attılar. Sadece bir başı var o da şu ilk sırada olan?
iPhone ve ortadaki yok
Yok o ışık fotosunu göstermek için örnek attım, bendeki Xiaomi 10.000 şöyle bir şey? :A

M%C4%B0%201-500x500-550x550.jpg

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bana gelecek olan farklı. Alt kısımda 3 veya 4 tane o delikten var. Işığın diğer tarafında var yani ve düğme ise yan tarafta. O düğme ne işe yarıyor?
Daha önce hiç denememişim o düğmeyi 😱 Şimdi baktım, basınca o 4 ışık yanıp sönüyor yani şarj durumunu gösteriyor sanırım :F

Seninkisi tabii yeni model 10.000 olabilir? Ama 4 tane olması ilginç (b)
------

Amin, seninde :bhr:
------

Ben Şarkılarını dinliyeyim iş yaparken.
Sonra yazarım :A

Hele bizimkileri de aradan çıkart bakalım :A

edit: Şarkıları diye okumuşum 😱 Hemen de taaruza geçiyordum :F :A

• Güldürdün
Bunu dinledim. Keyifliydi iyi gaz veriyor iş yaparken :A mutfak işim sandığımdan daha az. Diğerine geçeyim :A
Hem müziği hem ritmi cidden çok keyifli, yüzyıllar önce yaşamış Gevheri adl ünlü bir halk ozanına ait parça :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Daha önce hiç denememişim o düğmeyi 😱 Şimdi baktım, basınca o 4 ışık yanıp sönüyor yani şarj durumunu gösteriyor sanırım :F

Seninkisi tabii yeni model 10.000 olabilir? Ama 4 tane olması ilginç (b)
------

Hele bizimkileri de aradan çıkart bakalım :A

edit: Şarkıları diye okumuşum 😱 Hemen de taaruza geçiyordum :F :A
Ben sana foto atarım tam elime ulaşınca :A

Dinleme listen kabarıyor senin de benim gece listelerim gibi :A Şunu da bırakıp kaçıyorum paket halinde oldukları için bu da olmazsa olmazdı :A

Bu başka birinin yorumu ile bana dinlemiştin sanki hatırladım. Hatta adamın yorumunuda kulaklarda çınlandı :A
------

Tamamdır bekliyoruz bakalım rehberi sunarız :A Bu arada Ay Pi TV işi ne oldu :A Kanallar gitmişti sanırım :S
Daha aynı şekilde devam ediyor :A

Bu başka birinin yorumu ile bana dinlemiştin sanki hatırladım. Hatta adamın yorumunuda kulaklarda çınlandı :A
Bu da güzel bir şarkı, hoş hissettiriyor :A
------

------

Daha aynı şekilde devam ediyor :A
Ah Dosi ve bitmek bilmeyen eşyalarla problemleri... :bilmem:

• Güldürdün
Ha şu mesele tamam :A Ne bileyim ben görmedim ki konuyu, etiket de etmemişsin zaten :A

O halde birbirinden mükemmel 65.000 mesajınızı kutluyorum Dosi hanım. Başarılarınızın devamını diliyorum :A

Bayadır hediye vermemiştim. İki tane şarkı hediyem olsun. Birisi avatarımdan, diğeri de yabancı şarkı :A

Teoman'ın şarkısı oldukça hoşmuş ama süresi uzun :A
Diğeri daha uzunmuş gerçi. Başlarda iyi ama sonra müziğin baskın olduğu kısımlar biraz rahatsız edici :A
Ben bir doz daha Teoman alayım en iyisi :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam

Her şey olması gerektiği zamanda, olması gerektiği anda yaşanacaktır... Tüm planlanan zaman çizgisi geçmiş, gelecek, şimdi; tesadüflerin önüne geçmek için vardır...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam