🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Aynen gelsede kurtarıcım olsa

Kaç saatte full doluyor ve nasıl anlarız?

10.000 ise muhtemelen telefonun 3-4 kez baştan sona batarya edilmesine eş değer bir zamana şarjı dolacaktır, ama Powerbank'in bile zamanla bataryası azalıyor
ilk başlarda sanırım 4-5 saate full doluyordu aşağı yukarı, ama 2 senenin ardından bu süre 2 katına çıktı gibi oldu sanırım.

Şarj olurken Powerbankin önünde şu 4 ışık olacak. 4 seviye yani. ilk başta boşken 1 ışık yanıp sönecek, sonra 2 ışık yanıp sönecek, sonra 3 ışık, sonra 4 ışık ve en sonunda yanıp sönme olmayınca anlayacaksın ki tam dolmuş

Reactions: Dosi and 12.Adam
Bu kadar kablo yok ama. Bana foto attılar. Sadece bir başı var o da şu ilk sırada olan?
iPhone ve ortadaki yok

Biz ona tesadüf diyelim

Bu arada daha dizileri oylamadım
yarın hatırlat
Tesadüf diye bir şey yoktur... Her şey önceden planlanmış, programlanmıştır... Bir gün, elbet bir gün.. .SMCE... @MEnes @12.Adam

Asıl sen hatırlat bana sana hatırlatacağımı yoksa ben de dalgınım son dönemlerde malum

Bana gelecek olan farklı. Alt kısımda 3 veya 4 tane o delikten var. Işığın diğer tarafında var yani ve düğme ise yan tarafta. O düğme ne işe yarıyor?
Daha önce hiç denememişim o düğmeyi 😱 Şimdi baktım, basınca o 4 ışık yanıp sönüyor yani şarj durumunu gösteriyor sanırım

Seninkisi tabii yeni model 10.000 olabilir? Ama 4 tane olması ilginç

------

Amin, seninde

------

Ben Şarkılarını dinliyeyim iş yaparken.
Sonra yazarım

Hele bizimkileri de aradan çıkart bakalım

edit: Şarkıları diye okumuşum 😱 Hemen de taaruza geçiyordum

Reactions: 12.Adam and Dosi
Bunu dinledim. Keyifliydi iyi gaz veriyor iş yaparken
mutfak işim sandığımdan daha az. Diğerine geçeyim
Hem müziği hem ritmi cidden çok keyifli, yüzyıllar önce yaşamış Gevheri adl ünlü bir halk ozanına ait parça

Reactions: 12.Adam
Ben sana foto atarım tam elime ulaşınca

Dinleme listen kabarıyor senin de benim gece listelerim gibi
Şunu da bırakıp kaçıyorum paket halinde oldukları için bu da olmazsa olmazdı

Bu başka birinin yorumu ile bana dinlemiştin sanki hatırladım. Hatta adamın yorumunuda kulaklarda çınlandı

------

Tamamdır bekliyoruz bakalım rehberi sunarız
Bu arada Ay Pi TV işi ne oldu
Kanallar gitmişti sanırım :S
Daha aynı şekilde devam ediyor

Bu başka birinin yorumu ile bana dinlemiştin sanki hatırladım. Hatta adamın yorumunuda kulaklarda çınlandı
Bu da güzel bir şarkı, hoş hissettiriyor

------

------

Daha aynı şekilde devam ediyor
Ah Dosi ve bitmek bilmeyen eşyalarla problemleri...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Teoman'ın şarkısı oldukça hoşmuş ama süresi uzun

Diğeri daha uzunmuş gerçi. Başlarda iyi ama sonra müziğin baskın olduğu kısımlar biraz rahatsız edici

Ben bir doz daha Teoman alayım en iyisi

Reactions: MasacRE and 12.Adam
Her şey olması gerektiği zamanda, olması gerektiği anda yaşanacaktır... Tüm planlanan zaman çizgisi geçmiş, gelecek, şimdi; tesadüflerin önüne geçmek için vardır...

Reactions: 12.Adam