🍒🍒 Dosi 45.000'ler Kulübünde 🍒🍒

Öyle bir şey olmaz diye düşünüyorum, çünkü özel araçla gideceğim zaten en kötü ihtimalle.
Kurban'da ordayım 3 hafta kalırım sanırım.
Doğru Kurban Bayramı yaklaştı 😱
Ah ah korona sebebiyle kaldık burada

Bu sene biraz et kuruturdum yine

TR'de para bırakmıştım. Adıma kesip birilerine verirler artık

Reactions: MEnes
Doğru Kurban Bayramı yaklaştı 😱
Ah ah korona sebebiyle kaldık burada

Bu sene biraz et kuruturdum yine

TR'de para bırakmıştım. Adıma kesip birilerine verirler artık
Hiç sorma senin de planlarını alt üst etti, üzücü gerçekten...

Vekaletini ver kessinler ailendekiler. Dağıtsınlar etrafa, ne güzel işte.

Reactions: Dosi
Ev orman yanı. Arada yürüyüş yapıyorum o ayrı
Ama mahalle dışına çıkmak iyi geliyor. Zaten arabamızla gidiyorum. Kalabalık ortama maruz kalmıyorum. Tenha yerlere gitmekteyim

Ev orman yanı. Arada yürüyüş yapıyorum o ayrı
Ama mahalle dışına çıkmak iyi geliyor. Zaten arabamızla gidiyorum. Kalabalık ortama maruz kalmıyorum. Tenha yerlere gitmekteyim
Evin orman yanı olduğunu biliyorum genel dedim zaten.
Yürüyüş olsun böyle yerler olsun tam bir sağlık kaynağı.

En iyisi zaten kalabalıktan uzak, sessiz yerlerde kafa dinlemek... Belki düşünmek, düşüncelere dalmak, uzakları izlemek... Dertlendim 2 dakikada be.

Ve kulaklıkta müzik ile derinlere dalmak.....

İştahım çekti birden
bugün hava soğukta olsa bi yürüyüş yapayım müzik eşliğinde

Bir kaç tane iyi şarkı ayarlıyayım iyi gelir. Dün çöp atmaya bile çıkmadım

Aaah ah benim de canım çekti... Ben de akşam bizim buradaki parkta yalancı yeşilliğin içinde yürüyüşe çıkayım bari...
Maksat spor yapmak olsun.

Aaah ah benim de canım çekti... Ben de akşam bizim buradaki parkta yalancı yeşilliğin içinde yürüyüşe çıkayım bari...
Maksat spor yapmak olsun.
Yalancı yeşillik?

Spor olsunda varsın manzarasız, engebeli beton ortamında olsun (yok yok olmasın. Birden soğudum böyle yazınca
)

Aaa senin iyice çenen düştü, hediye yetiştiremiyoruz.

Neyse forumun göz bebeklerinden, canım arkadaşım, nice mesajlara, iyi ki varsın.
@Dosi

Yalancı yeşillik?

Spor olsunda varsın manzarasız, engebeli beton ortamında olsun (yok yok olmasın. Birden soğudum böyle yazınca
)
Yok yürüyüş için en azından özel tartan pist yapıyorlar parklarda, yani o konuda çok da kötü değil.
Bu akşam bu işin üzerine bi düşüneyim bakalım, belki tek başıma çıkar yürürüm.

Tek başına çıktığında bunu dinlersin

Aaa senin iyice çenen düştü, hediye yetiştiremiyoruz.

Neyse forumun göz bebeklerinden, canım arkadaşım, nice mesajlara, iyi ki varsın.
@Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 88898

Teşekkürler canım

Benim çenem arada, seninki ise herzaman düşük

Bu kez hemen konumu açmadım. Baktım kimse oralı değil yine kendim açtım
2 saat bekledim galiba

Konuya harika at cimri

Reactions: serhatt
Bu arada @Tolstoyevski nin hediyesinin detaylarına hayran kaldım, gerçekten çok iyi kurgulamış...
Hediye de anlamlı ve güzelmiş...
Mikasa detayını özellikle düşündüm, o subliminal mesajı nereye eklesem diye ve ondan daha iyi bir tercih olamazdı...
@Dosi

Reactions: MEnes and Dosi

Koyu ile işaretlediğim kısım yine tüyler diken ''😱'' ama alıştık artık biliyorsun...
Gerçekten konuya tam uyumlu olmuş, sen tüm seneleri sayısal olarak ortaya dökerken ben de görsel olarak özetlemişim farkında olmadan 😱

Orası size yakın yer mi? Bildiğin mangallık pikniklik alanmış, teyzelerin göbek atabileceği hatta

Resmi hazırlamak sürdü biraz ama planlamak yani neyin ne olacağını düşünüp hepsini sana çaktırmadan toplayabilmek de zaman aldı, sadece kahve bardağı konusunda ilk başta bulamadım ama sonradan onu da buldum.

Bence Dark simgesi de estetik olarak Mikasa tişörtüne uygun olmuş aşk olsun o kadar şey içinde bir Dark simgesi mi fazlalık 😱
Sonuçta Dark izlemesen de sürekli maruz kalıyorsun sayemizde, o olmasa bir eksik olurdu hem de imza olmuş oldu.