Normalde yarışma için önceki yılın Eylül-ünden önce yayınlanmış şarkılar geçersiz sayılıyor. Yani tüm bu şarkılar 2020 Eylülünden önce yayınlandığı için 2021 yılı yarışması için uyumsuzlar. Ama bu yıla özel kim isterse eski şarkısını kullanabilir gibi bir şans sunulacaktır kesinlikle.Eurovision seneye ertelendiği için, şimdiden şarkılar değişsin söylentileri bağlamış. Hatta bir kaç ülke şarkısını değiştirecekmiş. Tamam şarkılar eskiyecek bir yılda ama bu yıl seçilen şarkılara haksızlık olur bence. Özellikle Rusya'ya. Gerçi Avrupa ülkeleri elinden geleni yapıyor Rusya 1.olmasın diye. Onlarında işine gelir bu fırsat.@Ahmed @RevaN
İrlanda hemen önlem aldıEurovision seneye ertelendiği için, şimdiden şarkılar değişsin söylentileri bağlamış. Hatta bir kaç ülke şarkısını değiştirecekmiş. Tamam şarkılar eskiyecek bir yılda ama bu yıl seçilen şarkılara haksızlık olur bence. Özellikle Rusya'ya. Gerçi Avrupa ülkeleri elinden geleni yapıyor Rusya 1.olmasın diye. Onlarında işine gelir bu fırsat.@Ahmed @RevaN
Kahretsin 16'ya yükseldi ölü sayımız!İsveç'te ölü sayısı 12'ye yükseldi.
Uzmanların yaptığı bazı konuşmalar şu yönde:
"İsveç'te yaza kadar binlerce kişi ölür.
Halkın yarısı yani 5 milyon kişiye bu virüs bulaşır.
Okulları kapatırsak ekonomi olarakta etkileniriz. Ülkede 1 milyon 10 yaş altı çocuk var ve onların evde olması demek çalışan anneleri/babalarının da evde kalması demek oluyor Lisedekiler büyük. Evde kendi çarelerine bakarlar. "
Volvo ülkedeki tüm farbrikalarını önümuzdeki Perşembe gününden itibaren kapatıyor.
Stockholm en çok etkilenen şehir ama karantinaya alma gibi bir düşünceleri yok.
Yoğun bakımda olan 39 yaşında bir kadın video paylaşmış (haberde gördüm ve daha internete düşmedi oyüzden paylaşamiyorum)
şunları belirtmiş:
"öksürürken ciğerlerime cam parçaları batıyormuş gibi hissediyorum.
Eğer sigara içiyorsanız bırakın! Ciğerlerinize ihtiyacınız olacak.
Kaç gündür buradayım ve ilk günlere göre daha iyiyim. Nefes alabilmek için makinelerden yardım alıyorum. Eşim ve çocuklarımdan uzağım. Dikkat edin çünkü burada olmayı istemeyeceksinizdir. "
@Yiğitt @Ahmed @Tolstoyevski @The_Erinch @S.G.A.T. @Sherlock
Ay ne gerek var, psikolojimizi iyice bozacağız.
irlandada kalanlar var ben son dakikada döndüm @YiğittAy ne gerek var, psikolojimizi iyice bozacağız.
Baya güzelmiş ara sıra bakarım.
Bekliyorum...
Yaş ortalamaları kaç bunların?İTALYA'DA SON DURUM!
Virüse bağlı 627 yeni ölüm ve 5,986 yeni vaka bildirerek toplamda 4,032 ölüm ve 47,021 vakayı doğruladı.
@Tolstoyevski @Forumdash @Harunnn60 @sokak sanati @bazinga @Dosi @Ahmed
Şu an bilmiyorum ama birkaç gün önce 79'du yanlış hatırlamıyorsam..Yaş ortalamaları kaç bunların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?