Şu rakamlar hiç gerçekci değil bence. Ki mesela sen dediğin olayın olmasına da imkan yok.Şu tablodan inceleyebilirsin. Almanya resmi açıklama yapmadı ama 15 bine yakın diye görmüştüm bir yerde, bakan yardımcısı mı ne açıklamış gün içerisinde görmüştüm.
Ya yakalananların da hepsi ünlü. Açıkcası artık açıklayan kesime inamım kalmadı. Kim reklam yapmak istiyorsa çıkıp ben koronayım diyor.
O səmənili videolarda falan karantindəkilər çoxusu xaricdən gələn tələbələrdi. Əgər virüs zad varsa da onsuzda çok yüngül keçirdir hamısı.Belke var belke de yoxdu ama bizde açıqlamanı yadlarına düşende eliyirler. Karantine aldıqları da semeni ile oynuyurlar.Belke de heç yoluxan yoxdu ama en yaxşısını edirler. Görmezden gelmek en gözelidi, onsuzda çıxıb gedecek.
Yeni indiye kimi ister Türkiye olsun ister biz olaq ölenlerin sayı adi ölenlerle müqayise olunmayacaq derecede azdır. O da onların arasına qaynıyıb gedir de.
![]()
Fransa'nın resmi açıklamasıydı bildiğim kadarıyla, dün ya da ondan önceki gün test sayısı açıklandı. Zayıf veya güçlü ülke olmasıyla alakası yok, mesela geçen Dosi yazdı İsveç'te test yapılması bırakılmış. Fazla yanaşmıyorlar da sanırım. Ek olarak bu testleri yoldan geçenlere yapmıyorlar ki, belirti gösteren veya belirti gösterenlerin çevresine yapıyorlar. Yani zaten risk altındaki insanlara uygulanıyor, mantıken gayet doğal duruyor. İtalya 150 bine yakın test uygulamış, 40 bini aşkın vaka var.Şu rakamlar hiç gerçekci değil bence. Ki mesela sen dediğin olayın olmasına da imkan yok.
Fransa ve Almanya Türkiyeden yaklaşık 3 hafta önce ilk vakaları gördü. Dolasıyla en az 100bin+ test yapmıştırlar. Yani Türkiyeden zayıfta ülkeler değil, testi çok daha fazla kişi üzerinde kesinlikle denemiştirler. Zaten 10-15 bin vakanın 20 bin 30 bin testten çıkması mantiken yanlış. O zaman her test yaptıran 2 kişiden birisi virüs mü taşıyor? Hiç mi Türkiyedeki gibi virüssüz yurt dışından gelenlere ve genel olarak normal grip geçirenlere test yapmadılar.
Maybe, şu rakamlar çok daha eski verileri yansıtıyor olabilir.
323 verilen rakam 7. gündeki rakamları. Doğru grafik bu şekilde:
10.gün itibariyle İtalya’dan bile daha mi kötü duruma geldik Yoksa ben mi yanlış görüyorum? Bütün korkulan şeyler başa gelmeye başladı iyice içim bunalıyor
@Yiğitt @Forumdash @Ahmed @Aserat
İtalyadan en önemli fark şu.
10.gün itibariyle İtalya’dan bile daha mi kötü duruma geldik Yoksa ben mi yanlış görüyorum? Bütün korkulan şeyler başa gelmeye başladı iyice içim bunalıyor
Bu çıkan sonuctaki test edilenler umre ve avrupadan gelenler mi? @Yiğitt artık bu kadar detay verilmiyor nedense
Ben zaten hep sd kullanıyordum.en az 65 inç ekrandan izlemiyorsan seyir keyfine bişey olmaz merak etmeyin
![]()
Netflix, Yayın Kalitesini Düşürdüğünü Duyurdu
Koronavirüsün Avrupa’ya yayılmasının ardından herkesin evine kapandığı bu günlerde Netflix’ten yeni bir adım geldi. Şirket, internet stabilitesini korumak için yayın kalitesini 1 aylığına düşürdüğünü duyurdu.www.webtekno.com
323 verilen rakam 7. gündeki rakamları. Doğru grafik bu şekilde:
Forumda siyaset yasaklandı, haberin yok mu taş duvar? Banlanmak istemezsin.Bu CeHaPe'de hep ortalık karıştırma peşinde
Yalnız grafik'te artış oranına bakarsak çok tehlikeli bir yerde duruyoruz. İtalya günlük %50 artarken biz %90 artıyoruz. Bu artışlar devam ederse bu oranda 3 güne Italya'nin önünde oluruz.![]()
yemek farkı @sokak sanatiBu CeHaPe'de hep ortalık karıştırma peşinde
Yalnız grafik'te artış oranına bakarsak çok tehlikeli bir yerde duruyoruz. İtalya günlük %50 artarken biz %90 artıyoruz. Bu artışlar devam ederse bu oranda 3 güne Italya'nin önünde oluruz.![]()
irlandanın yemekleri kanlı @YiğittForumda siyaset yasaklandı, haberin yok mu taş duvar? Banlanmak istemezsin.![]()