Keith Long
Favori Üye
ben irlandada değilim adamlar yürürerek gidiyordur her yere toplu taşıma kullanmayın diyor @The_Erinchdışarıda açık alanda,sosyal mesafeli iyi oluyor mı? eee,mevsim kış ama?
ben irlandada değilim adamlar yürürerek gidiyordur her yere toplu taşıma kullanmayın diyor @The_Erinchdışarıda açık alanda,sosyal mesafeli iyi oluyor mı? eee,mevsim kış ama?
En doğrusu bencede buHaberi dün almıştım, Plan C'ye geçiyoruz tekrar. Bıkkınlık derecesine gelsem dahi olması gerekn bu, en kısa sürede normal hayata geçiş yapmayı sabırla bekliyorum.
Koronavirüs önlemleri Avrupa'da ülkeden ülkeye değişse de kıta genelinde artan vaka sayıları nedeniyle kısıtlamaların sıkılaştığı görülüyor.
Noel döneminde artması beklenen koronavirüs vakalarını şimdiden frenlemek isteyen bazı ülkeler, daha önceden gevşettikleri kısıtlamalara yeniden başvuruyor.
Aşılı kişilere de bulaşabiliyor muymuş peki?KORONAVİRÜS MUTASYON GEÇİRDİ, DÜNYA ALARMDA!
Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson: "Yeni koronavirüs mutasyonu öncekinden %70 daha hızlı yayılıyor. Bu nedenle yeni yılda planladığımız şekilde devam edemeyeceğiz."
Yeni koronavirüs mutasyonu Hollanda'da da ortaya çıktı. Hollanda hükümeti, yeni koronavirüs mutasyonu nedeniyle Birleşik Krallık ile tüm uçuşları askıya aldı.
Galler, Londra ve İngiltere'nin bazı bölgeleri yeni koronavirüs mutasyonu nedeniyle karantinaya alındı.
Dizilimi beklenmedik şekilde büyük ölçüde farklıymış ama aşıya dair etkisine dair çalışmalar daha yok. Ölüm oranlarını artırdığına dair de bir bilgi yok şimdilik. %70 oranında yayılım hızı riskli gibi görünüyor, İsrail de tüm sınırlarını kapattı Birleşik Krallık ile...Aşılı kişilere de bulaşabiliyor muymuş peki?
Ben bilgi sahibi değilim.Bu İngiltere olayı ne biri açıklayabilir mi? Ona göre ağlamak istiyorum. @Yiğitt @bazinga @The_Erinch @DarkLegenD @kerem
Bak ne güzel bilgi sahibi olmadan konuşmayan bir insan, helal lan...Ben bilgi sahibi değilim.
Virüs İngiltere'de mutasyona uğramış. Oradan da Hollanda'ya sıçramış. Bizim aşımızı İngiltere alıp 137.000 kişiye vurmuştu. Aşının yeni mutasyona karşı etkisi ne kadar henüz tam olarak bilinmese de yapılan araştırmalar öyle olduğuna işaret ediyor.Bu İngiltere olayı ne biri açıklayabilir mi? Ona göre ağlamak istiyorum. @Yiğitt @bazinga @The_Erinch @DarkLegenD @kerem
Yani ağlanmalık bir gelişme. Offff bıktık valla yeter yaVirüs İngiltere'de mutasyona uğramış. Oradan da Hollanda'ya sıçramış. Bizim aşımızı İngiltere alıp 137.000 kişiye vurmuştu. Aşının yeni mutasyona karşı etkisi ne kadar henüz tam olarak bilinmese de yapılan araştırmalar öyle olduğuna işaret ediyor.
Bıktık zaten, bu yıl kabus gibiydi. Burada bütün kepenkler kapandı, eve hapis olmuş durumdayız.Yani ağlanmalık bir gelişme. Offff bıktık valla yeter ya
Ben o kadar kötü bakmıyorum şahsen, bilime güvenmek istiyorum.. Başka kurtuluş yolumuz yok maalesef, aşı olmadan da gördük belli dönem azalıyor sonra yine pik yapıyor..Bıktık zaten, bu yıl kabus gibiydi. Burada bütün kepenkler kapandı, eve hapis olmuş durumdayız.
Sevindirici haber ise virüsün ilacı dahi bulundu, 2022'de piyasaya sürülecek kısmetse. Tabii halk endişeli, çoğu kişi ne aşı yapmaya ne de ilacı kullanmaya tereddütlü bakıyor.
Şu videoyu izledin mi? O kadar çok "bilmiyorum" diyen var ki insanın ülkesine olan umutları yeşeriyor. Sen öyle deyince aklıma geldi.Bak ne güzel bilgi sahibi olmadan konuşmayan bir insan, helal lan...
Yani Almanya'daki sisteme bakarsak bende tereddütle yaklaşıyorum maalesef. Sadece aşı ve ilacı direkt olarak kullanmayacağımdan eminim. Başka çare de olmayınca insan kararsız kalıyor işte.Ben o kadar kötü bakmıyorum şahsen, bilime güvenmek istiyorum.. Başka kurtuluş yolumuz yok maalesef, aşı olmadan da gördük belli dönem azalıyor sonra yine pik yapıyor..
CEHALETİN videosu... bu neŞu videoyu izledin mi? O kadar çok "bilmiyorum" diyen var ki insanın ülkesine olan umutları yeşeriyor. Sen öyle deyince aklıma geldi.
Peki bir şeyi merak ettim, Almanya'da başladı demi aşılama? Genel bir azalma var mı vakalarda? Önlemler vs nasıl?Yani Almanya'daki sisteme bakarsak bende tereddütle yaklaşıyorum maalesef. Sadece aşı ve ilacı direkt olarak kullanmayacağımdan eminim. Başka çare de olmayınca insan kararsız kalıyor işte.
10 Ocak'a kadar her yer kapalı fakat yeni vaka sayıları henüz frenlenebilmiş değil. Merkel ülkecek çok büyük ekonomik kayıp yaşayacağız ama sağlık her şeyden önce gelir dedi ve Noel'den önce süpermarketler dışında bütün işleksel faaliyetleri kapattı.CEHALETİN videosu... bu ne
gerçi bana ne.... https://fav10.net/forum/threads/alev-alev-dizi-yorumları.302201/post-4033579
------
Peki bir şeyi merak ettim, Almanya'da başladı demi aşılama? Genel bir azalma var mı vakalarda? Önlemler vs nasıl?
Hmm senin anlattıklarına göre değerlendirirsem orada Mart sonu gibi bu iş biter bence.. yani bitmeden kastım kontrol altına alınır Çin'deki gibi.10 Ocak'a kadar her yer kapalı fakat yeni vaka sayıları henüz frenlenebilmiş değil. Merkel ülkecek çok büyük ekonomik kayıp yaşayacağız ama sağlık her şeyden önce gelir dedi ve Noel'den önce süpermarketler dışında bütün işleksel faaliyetleri kapattı.
15 Aralık gibi Berlin, Hamburg ve Köln'de aşılama merkezleri inşa edildi, toplam 100 adet aşılama merkezi kurulacak. Önce devlet büyüklerine aşı vurulacak daha sonra halka.