Arkadaşlar Iraz'a ulaştım. @Tzira

Kendisi iyiymiş. İtalya da okuyordu. Hala orada şuan. Tanırsınız zaten.

Ekli dosyayı görüntüle 76354

@Yiğitt @Ahmed @mrt-06 @Forumdash @bazinga @cookies @Aserat @Tolstoyevski
Twitter hesabı kilitli olduğu için direkt koymayıp aktarıyorum Türkiye İtalya'daki öğrencileri getirme kararı aldığı için kendisi de buna başvurmuş ve muhtemelen salı gecesi Sakarya veya Samsun'da karantinaya alınacakmış. Bu süreci kazasız belasız atlaması için dua edelim. :(

@Yiğitt @Forumdash @bazinga @mrt-06 @Tolstoyevski

İtalya, ABD askeri yardımı için Savunma Bakanı Mark Esper'e doğrudan çağrıda bulundu. İtalya, Esper'den maskeler ve ventilatörler gibi kritik tıbbi ekipmanlar talep etti...

Çin, Rusya, Türkiye ve Küba'nın yardımın ardından ABD'den bir yardım gelir mi? Kendi durumlarını da var sayarsak zor gibi.

SON DAKİKA!

Hindistan'da yeni tip koronavirüs salgınında artan vaka sayısı ve can kayıpları nedeniyle ay sonuna kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

• Beğendim
Reactions: cookies
SON DAKİKA!

Kanada, koronavirüs tedbirleri kapsamında 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na sporcu göndermeyeceğini açıkladı.

SON DAKİKA!

ABD'de Başkan Trump ve ailesinin güvenliğinden sorumlu Gizli Servis'in bir çalışanında yeni tip koronavirüs tespit edildi.

SON DAKİKA!

Almanya 1,286 yeni vaka ve 17 yeni ölüm rapor ederek, ülke genelindeki toplamı 26,159 vaka ve 111 ölüme yükseltti.

SON DAKİKA!

Belçika 342 yeni vaka ve 13 yeni ölüm bildirerek, ülkedeki toplam sayıyı 3,743 vaka ve 88 ölüme yükseltti.

SON DAKİKA!

İspanya, 4.517 yeni koronavirüs vakası ve 462 yeni ölüm bildirerek toplamda 33,089 vaka ve 2,182 ölümü doğruladı.

SON DAKİKA!

Amerika Birleşik Devletleri, 1,524 yeni koronavirüs vakası ve 39 yeni ölüm bildirerek toplamda 35,070 vaka ve 458 ölümü doğruladı.

SON DAKİKA!

Malezya, 212 yeni koronavirüs vakası ve 4 yeni ölüm bildirerek toplamda 1,518 vaka ve 14 ölümü doğruladı.