İtalya'nın bazı bölgelerinde ölüler sayılmıyor, bu bilgi de resmi olarak açıklandı. Yani ölü sayısı bu verilerin epey üstünde... O bazı bölgelerde neden sayılmıyor onu bilmiyorum ama oralar da çok yaygın vakaların görüldüğü yerler.

Bu oranlar azalmış olarak görülmemeli, çok az bir düşüş var ki yarına tekrar yükselişe geçebilir. Vaka sayısının artık yarı yarıya düşmüş olması gerekiyordu, hala rakam çok fazla.

Hem vaka sayısındaki hem ölü sayısındaki artış bir önceki güne göre düşmüş. Günlerdir hepsi aksi oluyordu ve artış miktarı yükseliyordu...
Yapılan test azdır tespit(b) Bizde de önceki güne test sayısı az, vaka sayısı da azdı. Ama ortalamayı alırsak yine aynı rakamlar cıkıyordu(bizde)

İyileşenler açıklanmıyor mu @Yiğitt

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Yapılan test azdır tespit(b) Bizde de önceki güne test sayısı az, vaka sayısı da azdı. Ama ortalamayı alırsak yine aynı rakamlar cıkıyordu(bizde)

Günlük açıklanmıyor ya da biz görmüyoruz, ara sıra toplu iyileşme başlığı altında görüyordum... Bu vakaya göre iyileşme de var tabi.

• Beğendim
Reactions: Forumdash

Zaten şüpheli çıkınca test yapılıyor. Demek ki şüpheli bulunan kişi sayısı azalmış. Test kiti sayısının çok problem olduğunu sanmıyorum. En azından günler arasında aynı oranda problem oluyordur.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
ABD'DEN REKOR VAKA BİLDİRİMİ!

12.549 yeni Koronavirüs vakası bildirerek rekor kırdı. Önceki rekor bir günde 6.557 ile İtalya'nındı... (Toplam vaka sayısı 36.756'ya yükseldi.)
12 bin çok fazla. 😱 Bugün bizde de yüksek çıkacak gibi hissediyorum. :(

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
  • Beğendim
Reactions: Özgür
İspanya da 375 vaka ile günlük ölü sayında İtalyaya kafa tutuyor.
İspanyada 1 gündeki ölü sayı ABD'nin toplam ölü sayıyla eşit.