Bahçelievler bizim mekan haydaaa... Doğruluk oranı nedir bunların acaba, hadi bakalım seyreyle gümbürtüyü.Ekli dosyayı görüntüle 78201
Doğru mu bilmiyorum ama şöyle bi kaç resim geldi bana. @The_Erinch @serhatt İzmitliler. Gebze baya düşükmüş aslında. @emreemreu
@Emre Ozansoy Sen bilirsin doğru mu bu bilgiler
İstanbulda bahçelievler ve esenyurt dikkat. @Harunnn60 orada oturuyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 78203
Bahçelievler bizim mekan haydaaa... Doğruluk oranı nedir bunların acaba, hadi bakalım seyreyle gümbürtüyü.
Ya ben neyse ki sakin kısmındayım Bahçelievler'in, semtimiz Yenibosna...Bilmiyorum haritalar ile örtüşüyor.
Bahçelievlerde sokağa çıkarsan bitersin. Mahmutbey yolu bitiriyor orayı. İğrenç bir cadde. Gerçek bahçelievler daha sakindir vaka konusunda.
Nereden aldın bunlarıEkli dosyayı görüntüle 78201
Doğru mu bilmiyorum ama şöyle bi kaç resim geldi bana. @The_Erinch @serhatt İzmitliler. Gebze baya düşükmüş aslında. @emreemreu
@Emre Ozansoy Sen bilirsin doğru mu bu bilgiler
İstanbulda bahçelievler ve esenyurt dikkat. @Harunnn60 orada oturuyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 78203
Mesela Kocaeli baktım nokta nokta işaretleme varda mesela Manisa baktım..Benim cadde veya sokak komple kırmızı.
Şöyle bir şey gördüm doğru gibi..
@Sherlock @serhatt @Tolstoyevski @sokak sanati @Yiğitt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Forumdash @emreemreu @Aserat
Altta Veriler: Sağlık Bakanlığı yazıyor zaten doğru.
@Sherlock @serhatt @Tolstoyevski @sokak sanati @Yiğitt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Forumdash @emreemreu @Aserat
Geliyorum Şerlok..İstanbul... Bizi bitirdin be... Sayın Gs’li dostum gel beni al seri...
Geliyorum Şerlok..
Senin verilerin nerdenYaklastirinca Bahçelievlerin ne kadar bitik olduğu belli oluyor. Benim attığım veriler ile paralel
Senin verilerin nerdenLink at
Diyarbakır var mıydı verilerdeWpden gönderdiler dosya olarak.
Diyarbakır var mıydı verilerde
Hain..Vardır. 50 sayfa bakmadım hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?