Gördüm gördüm ama adaşım beceremez mümkün değil...Yemek kültüründe türk yanim daha ağır basmakta
Adaşın istedi tarif. Millet ekmek derdine girince biz de tarif vererek derde derman olmaya çalıştık
Gördüm gördüm ama adaşım beceremez mümkün değil...Yemek kültüründe türk yanim daha ağır basmakta
Adaşın istedi tarif. Millet ekmek derdine girince biz de tarif vererek derde derman olmaya çalıştık
Amaçda o değil mi zaten 😏Yönetimin beceriksizliğini örtbas etmek olur bu.
Haklısın.Gece yarısına az bir zaman kala haberler çıktı, ben tv izlemiyordum bir anda sokağa çıkma yasağı geldi dediler süresinin 2 gün olduğunu sonradan öğrendim, insanlar bir anda panikledi haliyle bu çok normal. Elbet 2 gün ekmeksiz yaşanır halka önceden bilgi verilse böyle bir olay yaşanır mıydı? Sokağa çıkanların çoğu bu işin kaç gün süreceğini, hangi illerde olduğunu bilmiyordur çünkü sosyal medyadaki videolar o yönde..
Gerçi malum kısım ne yönetimin beceriksizliğini anlayacak ne de bu az ihtimalli teori ile suçu halka atarak işin içinden sıyrılmaya çalıştıklarını anlayacak. Biz muhalifler yine kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız.Amaçda o değil mi zaten 😏
İmza.Gerçi malum kısım ne yönetimin beceriksizliğini anlayacak ne de bu az ihtimalli teori ile suçu halka atarak işin içinden sıyrılmaya çalıştıklarını anlayacak. Biz muhalifler yine kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız.
Öncesinde olması ne gerekiyorsa yapmışlar.. Demek istediğim de buydu...Haklısın.
Bizde sokaka çıkma yasağı adım adım getirildi. İlk birşeyler yasaklandı falan, sonra sokağa çıkma yasağı geldi ve sonunda sert kurallara sahip sokağa çıkma yasağı geldi. Ama bu yasak gelmeden 3 gün önce duyuruldu ve 3 gün sonra yasak gelince süreç ne şekilde uygulanacak, nereler açık kalacak ve sokağa çıkmak için nasıl izin alınacak falan hepsi ile ilgili devamlı tanıtımlar yapıldı. Hatta bu kurallar ile ilgili telefonlara youtubedeki anlatım linkini bile atdılar.
Şu an sokağa çıkma yasağı var ama marketlerde durum sakin, herşey normal. Çünkü alıştırarak söylendi ve bu yasağın market/ezcane gibi şeylere etki etmediğini tam anlamıyla insanlara anlatıldı. SMS-le izin alıyor ve herkes günde 1 kere 2 saat çıkabiliyor, market alışverişini yapıyor dönüyor.
Gerçekten 40k+ vakaya sahip bir ülke neden böyle büyük hatalar yapıyor anlamıyorum. Ben o dün gece sokağa çıkan insanları asla kınamıyorum. Herkesin düşünce yapısı ve anksiyete düzeyi, evdeki stoğu aynı değil. Pat diye yarım bir açıklama ile bazıları virüsü bile düşünmeden çıkmıştılar.
Maşallah bugün en çok vaka açıklayan üçüncü ülkeyiz. ABD ve İngiltere'nin ardından.
1 hafta sonra bu sefer 100-101 bandında sayılar gelir gibi..Tahmini ne zaman +100 ölü yazarsınız?
Millet zaten alıştı sayılara, 98'den 150'ye fırlasa kim ne diyecek?1 hafta sonra bu sefer 100-101 bandında sayılar gelir gibi..
Bizim millet her şeye alışıyor. Yani bu kadar balık hafızalı olmamız akıl alır gibi değil.Millet zaten alıştı sayılara, 98'den 150'ye fırlasa kim ne diyecek?
Dünkü kargaşayı da ekle Yiğido..542 harika iyileşen sayısı, normal olarak bu sayılar gelecektir günlük olarak.
Ölü sayısı vaka sayısına göre çok çok düşük, şükürler olsun güzel haber. Tabi bakanın açıklamasında en çok vaka 25-30 yaş aralığında görülüyordu, o nedenle vaka fazla ölüm az. Test sayısı çok iyi yükselişte 340 bin teste 50 bin vaka da bence iyi oranlar. Mayıs sonunda anca kurtuluruz gibi tabi, onu da atlamamak lazım...
Toplam ölüm vakasına entübedekileri ekleyebilirsin. 100 bandını beklemeye gerek yok!1 hafta sonra bu sefer 100-101 bandında sayılar gelir gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?