Emre Ozansoy
Moderatör
SON DAKİKA!
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: "Meclis'te şu ana kadar 3 kişide vaka tespit edildi."
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: "Meclis'te şu ana kadar 3 kişide vaka tespit edildi."
Sancaktepe'deki havalimanı da hastane oluyormuş...
Başvurdum tekrar bu sefer gönderebilirler inşallah.
Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarından önümüzdeki günlerin daha karanlık olduğu görülüyor. Her gün 3 bin vaka geliyor, durumlar iyi değil gibi
30 bini geçmiş vaka, şu an pik noktasındayız. 10 gün daha bu rakamları dolaşacak gibi, Nisan sonuna doğru azalışa geçer ve kontrol altına alınır diye düşünüyorum. İyileşen sayısı da yükselişe başladı beklenildiği gibi, artarak devam eder inşallah. Vefat sayısı 1000'e doğru gidiyor.
Ölümlerin her gün 70+ gelmesi ilginç değil mi?Vaka sayısı çok fazla ama ölümler az, şimdilik sağlık sistemi çökmedi hala iyi gidiyor, Şu havalimanı olayı güzel oldu. Yer sorunu çözüldü. Yakında solunum cihazları sıkıntısı başlar onun içinde planları vardır umarım.
Değil, vaka sayısının artış oranıyla eş değer gidiyor. Yani bir haftaya kadar tahminen günlük ölüm sayısı da artışa geçecektir.Ölümlerin her gün 70+ gelmesi ilginç değil mi?
30 bini geçmiş vaka, şu an pik noktasındayız. 10 gün daha bu rakamları dolaşacak gibi, Nisan sonuna doğru azalışa geçer ve kontrol altına alınır diye düşünüyorum. İyileşen sayısı da yükselişe başladı beklenildiği gibi, artarak devam eder inşallah. Vefat sayısı 1000'e doğru gidiyor.
Umarım bu konuda gerçekten şeffaftırlar, ölümleri 70'e sabitlememişlerdir..Değil, vaka sayısının artış oranıyla eş değer gidiyor. Yani bir haftaya kadar tahminen günlük ölüm sayısı da artışa geçecektir.