Keith Long
Favori Üye
bence irlanda doğru yapıyor dördüncü doz biontechi istemesi @Emre Ozansoy108.563 kişiden biri olmak...
bence irlanda doğru yapıyor dördüncü doz biontechi istemesi @Emre Ozansoy108.563 kişiden biri olmak...
Türkiye'de de bazı kişilere dört hatta beş doz vuruluyor @pompy. Yakında 4. doz herkese yapılmaya başlanır.bence irlanda doğru yapıyor dördüncü doz biontechi istemesi @Emre Ozansoy
İrlanda için süre bir ay kaldı dördüncü doz aşı Biontech i istiyor İrlanda 5 ayda 4 doz Biontech aşı yaptırmış @Emre OzansoyTürkiye'de de bazı kişilere dört hatta beş doz vuruluyor @pompy. Yakında 4. doz herkese yapılmaya başlanır.
dördüncü doz biontechi olacaklar var mı Türkiye açtı @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @EmreCan
irlanda 3 ay diye öneriyor ben hiç yakalanmadım virüseBen Omicron oldum 270 gün aşı olmam.
İrlanda da habire istiyor.irlanda 3 ay diye öneriyor ben hiç yakalanmadım
5 ayda dört doz aşı öneriyorİrlanda da habire istiyor.
5 ayda dört doz aşı öneriyor
İrlanda soğuk ülke ve onların lideri eski doktor @Yakamoz-AsiHayatta olmam. O ne öyle. Deney tahtası gibi. Yılda en fazla 2 doz. Fazlası zarar.
İrlanda soğuk ülke ve onların lideri eski doktor @Yakamoz-Asi
Korona olduğum için olamıyorum herhalde ben @pompy.dördüncü doz biontechi olacaklar var mı Türkiye açtı @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @EmreCan
Ben daha 1 doz bile olmadım.dördüncü doz biontechi olacaklar var mı Türkiye açtı @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @EmreCan
Allah şifa versin. Öksürük neyse ama ateş ve ağrı zordur. Ağrı nerelere vuruyor?Korona olduğum için olamıyorum herhalde ben @pompy.
Bu arada karantina kötü geçiyor... Öksürük, ateş, ağrı derken baya mahvetti 3 doz aşıya rağmen.
Sabaha doğru kollarım baya ağrıyordu, telefonu bile tutamıyordum. Şimdide başım ağrıyor, öksürdükçe de daha fazla.Ben daha 1 doz bile olmadım.
Allah şifa versin. Öksürük neyse ama ateş ve ağrı zordur. Ağrı nerelere vuruyor?
108.563 kişiden biri olmak...
Geçmiş olsun.Hafif atlatırsın umarım. Bende isolasyondayım daha. İlk 3 gün kötü geçer. Sonra toparlanmaya başlıyorsun.
Geçmiş olsun.Bugün ikinci günüm benim, umarım dediğin gibi olur da diğer günler hafif geçer.
Günde 1 tane Parol kullanıyorum, ateşimi düşürdü ama ağrılar için pek bir şey yaptığı söylenemez. Vitamin de kullanmadım daha.Yatmakla geçir ilk 3 günü. İlaçlar olarak ne alıyorsun bilmiyorum ama ben sabah ve gece yatmadan ağrı kesici ve ateş düşürücü içiyorum. Sabahları herhangi bir vitamin al. Antibiyotik iyi gelmiyor diyorlar ama babam antibiyotik ile ayağa kalktı.
Günde 1 tane Parol kullanıyorum, ateşimi düşürdü ama ağrılar için pek bir şey yaptığı söylenemez. Vitamin de kullanmadım daha.
Günde 1 tane Parol kullanıyorum, ateşimi düşürdü ama ağrılar için pek bir şey yaptığı söylenemez. Vitamin de kullanmadım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?