Bu virüsten biletimi Rusya’dan almışlar İrlanda biletini şirket iflas etmiş
Ekli dosyayı görüntüle 110510
Rakamlara inancım yok da dikkatimi çeken Aşının en az olduğu Urfanın Aşının yüksek olduğu beliritilen yerlerden daha iyi durumda gösterilmesi ve iki komşu il arasında ki uçurum Manisa ve İzmir
@Zeyno @dreamy Yatacak yerimiz yok baksanıza!
Ben kalabalık olmayan yerlere gidiyorum @ZeynoDurum gerçekten vahim ama iki aşı olan hemen maskeyi çıkarmaya başladı her yer tıklım tıklım herkes bana bişey olmaz havasında ve malesef kurunun yanında yaşta yanıyor böyle olunca
En iyisini yapıyorsun bende mümkün oldukça kalabalık ortamlara girmemeye çalışıyorumBen kalabalık olmayan yerlere gidiyorum @Zeyno
Ve bugün öğrendim ki sinemalarda koltuk yanı boş bırakma devri bitmiş 🤷🤷🤷 @bazinga @Tolstoyevski @ForumdashDurum gerçekten vahim ama iki aşı olan hemen maskeyi çıkarmaya başladı her yer tıklım tıklım herkes bana bişey olmaz havasında ve malesef kurunun yanında yaşta yanıyor böyle olunca
Saçmalık hastalığın en cafcaflı mevsiminde üst üste yapılan hatalar malesef büyük saçmalıkVe bugün öğrendim ki sinemalarda koltuk yanı boş bırakma devri bitmiş 🤷🤷🤷 @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?