🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bu vahim tabloya gram şaşırmıyorum da cidden çok üzücü bir tablo.

Her yerin tıklım tıklım olduğu İstanbul'da neredeyse 3 kişiden 1 tanesi hala aşılarını tamamlamamış. İnanılır gibi değil.

Üstelik buna 18 yaş altı nüfus dahil değil.

Büyüklerin aşı olacağı yok bari 12-18 yaş arasına kampanyalara yoğunlaşılmalı. Onlar da yayıyorlar okullarda virüsü...

Korona ile değil cehalet ile mücadele ediyoruz artık, insanların ölmeyi göze alarak aşı olmamasına mantıklı bir gerekçe bulamıyorum maalesef. Üstelik sadece kendilerini değil, sevdiklerini ve hatta hiç tanımadıkları insanları da riske atıyorlar...

FBmNC9jX0BA-Zxm

Aşılama neredeyse durdu maalesef. Toplumun çok ciddi bir kısmı hala aşı olmadı ve bu böyle devam ettiği sürece her gün 30000 vaka ve 200 ölüm devam edecektir ne yazık ki... Bu vaka ve ölümlerin çoğu da anlamsızca bilimi inkar eden kişilerden olacaktır tabii...

FCZBB_lWQAAIuOB.jpg

Rakamlara inancım yok da dikkatimi çeken Aşının en az olduğu Urfanın Aşının yüksek olduğu beliritilen yerlerden daha iyi durumda gösterilmesi ve iki komşu il arasında ki uçurum Manisa ve İzmir

@Zeyno @dreamy Yatacak yerimiz yok baksanıza!

• Üzücü
Reactions: Zeyno and Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 110510

Rakamlara inancım yok da dikkatimi çeken Aşının en az olduğu Urfanın Aşının yüksek olduğu beliritilen yerlerden daha iyi durumda gösterilmesi ve iki komşu il arasında ki uçurum Manisa ve İzmir

@Zeyno @dreamy Yatacak yerimiz yok baksanıza!

Durum gerçekten vahim ama iki aşı olan hemen maskeyi çıkarmaya başladı her yer tıklım tıklım herkes bana bişey olmaz havasında ve malesef kurunun yanında yaşta yanıyor böyle olunca