🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

20210713_194938.jpg

Fahrettin Koca: "1. doz aşısı tamamlanan vatandaşlarımız için Sinovac aşısını olanlar 2. dozlarını 4 hafta sonra, BioNTech aşısı olanlar ise 2. dozlarını ilk dozdan 3 hafta sonra olabilir."

Fahrettin Koca: "Birkaç istisna dışında aşı olma oranı düşük olan illerimizde vaka sayıları bir önceki haftaya oranla birkaç kat yükseliyor."

Hakkari bölgesindeki ilk turuncu olmuş. Konya ve Gaziantep de olur yarın yüksek ihtimal...

Vaka sayıları daha çok artar, mühim olan ölüm sayılarının artmaması...

Asıl bomba bayramdan sonra yaşanacak. 10 bin üstü kesin gibi, inşallah vefat sayıları 100'ü geçmez. :( Bazı illerde aşı oranı çok düşük hala... Üstelik bunlar tek doz oranları...

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Asıl bomba bayramdan sonra yaşanacak. 10 bin üstü kesin gibi, inşallah vefat sayıları 100'ü geçmez. :( Bazı illerde aşı oranı çok düşük hala... Üstelik bunlar tek doz oranları...
Buraya yığınla insan geldi İstanbul'dan bile daha kalabalık şu an neden bunların önüne geçilemiyor acaba insanlar da bunaldı tamam da bizim canımız yok mu? Yok arkadaş yok böyle giderse hiç bitmeyecek bu virüs
------

Vaka sayısı hangi ara yine bu kadar arttı. 😱
Evet büyük bir artış varmış ben de şaşkınım:)

Şimdi baktım Fransa, Almanya, İspanya, Kanada falan filan %45'lere dayanmışlar 2. dozda. ABD ve İngiltere %50. İsveç, Norveç ve Finlandiya üçlüsü sırasıyla 34, 29, 24. Tamam derdiniz tasanız yok, dünyanın en mutlu insanlarısınız da bu kadar da boş bırakılmaz be.

Biz %21,2. :A "Bu dönem kampüse maskesiz ayak basarım" diyordum, kendimi kandırmışım. Sebebi ister aşı karşıtları olsun, ister aşıların yetersizliği (muhtemelen böyle bir durum yok) olsun; bizim 2021/2022 sezonu da her anlamda çöpe gitmiş oldu.

Jahrein'in söylediğine göre şu an vurulan aşıların asıl sahibi Fransa'ymış. Yani Fransa "Tamam, ben alıyorum bu aşıları" dese biz Ağustos'a, Eylül'e kadar aşı maşı göremeyecektik. :A

Şimdi baktım Fransa, Almanya, İspanya, Kanada falan filan %45'lere dayanmışlar 2. dozda. ABD ve İngiltere %50. İsveç, Norveç ve Finlandiya üçlüsü sırasıyla 34, 29, 24. Tamam derdiniz tasanız yok, dünyanın en mutlu insanlarısınız da bu kadar da boş bırakılmaz be.

Biz %21,2. :A "Bu dönem kampüse maskesiz ayak basarım" diyordum, kendimi kandırmışım. Sebebi ister aşı karşıtları olsun, ister aşıların yetersizliği (muhtemelen böyle bir durum yok) olsun; bizim 2021/2022 sezonu da her anlamda çöpe gitmiş oldu.

Jahrein'in söylediğine göre şu an vurulan aşıların asıl sahibi Fransa'ymış. Yani Fransa "Tamam, ben alıyorum bu aşıları" dese biz Ağustos'a, Eylül'e kadar aşı maşı göremeyecektik. :A
irlanda yüzde 44 @slhttnmtl @Emre Ozansoy @xdragxx