Emre Ozansoy
Moderatör
İkinci doz aşımı oldum @Emre OzansoySON DAKİKA!
İkinci doz süresi bir hafta daha kısaldı.
biontechHangisini oldun @pompy?
Buraya yığınla insan geldi İstanbul'dan bile daha kalabalık şu an neden bunların önüne geçilemiyor acaba insanlar da bunaldı tamam da bizim canımız yok mu? Yok arkadaş yok böyle giderse hiç bitmeyecek bu virüsAsıl bomba bayramdan sonra yaşanacak. 10 bin üstü kesin gibi, inşallah vefat sayıları 100'ü geçmez. Bazı illerde aşı oranı çok düşük hala... Üstelik bunlar tek doz oranları...
Evet büyük bir artış varmış ben de şaşkınımVaka sayısı hangi ara yine bu kadar arttı. 😱
irlanda yüzde 44 @slhttnmtl @Emre Ozansoy @xdragxxŞimdi baktım Fransa, Almanya, İspanya, Kanada falan filan %45'lere dayanmışlar 2. dozda. ABD ve İngiltere %50. İsveç, Norveç ve Finlandiya üçlüsü sırasıyla 34, 29, 24. Tamam derdiniz tasanız yok, dünyanın en mutlu insanlarısınız da bu kadar da boş bırakılmaz be.
Biz %21,2. "Bu dönem kampüse maskesiz ayak basarım" diyordum, kendimi kandırmışım. Sebebi ister aşı karşıtları olsun, ister aşıların yetersizliği (muhtemelen böyle bir durum yok) olsun; bizim 2021/2022 sezonu da her anlamda çöpe gitmiş oldu.
Jahrein'in söylediğine göre şu an vurulan aşıların asıl sahibi Fransa'ymış. Yani Fransa "Tamam, ben alıyorum bu aşıları" dese biz Ağustos'a, Eylül'e kadar aşı maşı göremeyecektik.