🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bu yasağı ne zaman deliyorsun... @MasacRE
Benim anlamadığım İzmir maskesiz sokağa çıkma yasağı için niye bu kadar geç kaldı ki? En çok vaka olan 2. şehir İzmir değil mi kardeşim, buraya yasak gelmeyecek de nereye gelecek :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Türkiye Futbol Federasyonu, 2. ve 3. lig maçlarının 18 Temmuz'dan itibaren oynatılmasına karar verdi.

Entübe ve yoğun bakım sayısı artışını sürdürüyor. Valilik vasıtasıyla il il yayınlanmalı diye düşünüyorum bu tablo. Dün Fahrettin Koca açıklayabiliriz demişti?

Şu veri çok önemli: Son 14 günde tanı konanların %63'ü 25-45 yaş arasından. Tedbirsiz davranmanın en büyük örneği bence.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Şu veri çok önemli: Son 14 günde tanı konanların %63'ü 25-45 yaş arasından. Tedbirsiz davranmanın en büyük örneği bence.
25-45 yaş arası genel nüfusun yüzde kaçını oluşturuyor acaba? Bir de o yaş aralığında zorunlu olarak dışarı çıkması gerekenler diğer yaş aralıklarına göre fazla direkt tedbirsizlik diyemeyiz bence.

25-45 yaş arası genel nüfusun yüzde kaçını oluşturuyor acaba? Bir de o yaş aralığında zorunlu olarak dışarı çıkması gerekenler diğer yaş aralıklarına göre fazla direkt tedbirsizlik diyemeyiz bence.

Misal bizim işyerinde çalışanların %80'i bu yaş aralığında. Tedbirli davranan (maske mesela) %5 bile yok. :)

• İlginç
Reactions: xdragxx
Ama yasaklar gevşetilmeden önce de bu insanlar yine çalişiyor yada zorunlu dişari çıkyorlardi. Buna rağmen vaka sayılarini düşürmüştüler :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ne zamandır İyileşen sayısı Vaka sayısından bir tık fazlaydı yada aşağıda kalıyordu..

Bir anda sıçrama olmuş. Farklı dalgalanmalı raporlarımız oluyor.

Yoğun bakım sayısı +1000'i geçmek üzere, bu nasıl bir artıştı böyle... Resmen iki katına çıktı yoğun bakım hasta sayısı. Entübe sayısı da yükselişini sürdürüyor.