🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Çok doğru karar ama denetim işi sıkı tutulmalı. Umarım Ankara ve İzmir gibi diğer büyük şehirlere de gelir.
Bugün Bilim Kurulu önermişti ve Sağlık Bakanı açıklamıştı, ardından gelmiş bu gece yasak. Çok doğru bir karar, epey maskesiz insan görüyordum... Cezası 3.150 TL, para cezası korkutabilir anca insanları.

• Beğendim
Reactions: Aserat
SON DAKİKA!

Fahrettin Koca:
"Sınava gidiş ve dönüş saatlerinde dışarıda yoğunluk olmaması, GÜNÜN GENÇLERE AYRILMASI için Sn. Cumhurbaşkanımız sınırlı bir sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler."

SON DAKİKA!

LGS'nin yapılacağı 20 Haziran günü 09.00-15.00 saatlerinde istisnalar hariç 81 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.

YKS'nin yapılacağı 27 Haziran Cumartesi 09.30-15.00, 28 Haziran Pazar 09.30-18.30 saatleri arasında 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Son düzenleme:
Tekrar düşüşe başladık, güzel haber. İkinci dalga olmadığını herkes biliyordu, ufak bir dalgaydı anlaşılan. Düşüş devam eder umarım...

Ek olarak yoğun bakım sayısı yükselişte. Bir hafta önce 664 olan rakam şu an 769'a yükselmiş durumda.

Bakın KKK hastaliği yıllardır varmiş ama biz(TR) 2000 başlarinda filan görmüştük. Ve aşısı yeni bulunmuş hatta denemesi eylülde başlıcakmiş:F

Corona için kaç yıl beklemek gerek Allah bilir :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan