🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Siz ne derecede memnunsunuz bilmiyorum ama Türkiyede kargo düzeni harika. Kargo düzeninin harika olduğu bir ülkede insanların AVM'ye bu dönemde akın etmesi trajikomik.

Hayır IMAX yüzünden Marmara Park adlı güzide AVM'mizi biz de severiz de böyle bir dönemde bu ne rezalettir be kardeşim...

Reactions: Sherlock
SON DAKİKA!

Türkiye Basketbol Federasyonu, Erkek ve Kadın branşlarında liglerin sonlandırıldığını açıkladı.

SON DAKİKA!

Türkiye Voleybol Federasyonu, liglerin olduğu gibi tescil edildiğini açıkladı. Karara göre liglerden şampiyon çıkmayacak, küme düşme olmayacak, alt ligden gelen 4 takım da kadın ve erkek liglerine dahil edilecek.

basket voleybol futbola çok güzel gol attı @Emre Ozansoy

Reactions: Emre Ozansoy
Siz ne derecede memnunsunuz bilmiyorum ama Türkiyede kargo düzeni harika. Kargo düzeninin harika olduğu bir ülkede insanların AVM'ye bu dönemde akın etmesi trajikomik.

Türkiye'de ne güzellikler var ama kıymetini bilmiyoruz maalesef. Tabii daha da iyi olabilir orası ayrı bir konu ama eldekinin kıymeti gittikten sonra anlaşılıyor.

Reactions: takas and DR
Ekşi Sözlük'ün yarısı, belki de daha fazlası, hiçbir kargo şirketini beğenmez. Ama ben 3-4 tane kargo şirketiyle defalarca sipariş getirttim ve bir tane bile sorun yaşamadım.

Reactions: DR
Türkiye'de ne güzellikler var ama kıymetini bilmiyoruz maalesef. Tabii daha da iyi olabilir orası ayrı bir konu ama eldekinin kıymeti gittikten sonra anlaşılıyor.
Ekşi Sözlük'ün yarısı, belki de daha fazlası, hiçbir kargo şirketini beğenmez. Ama ben 3-4 tane kargo şirketiyle defalarca sipariş getirttim ve bir tane bile sorun yaşamadım.
Aynen. Ben mesela sipariş sorunu yaşamadım şimdiye kadar ki, baya da siparişler verdim şimdiye kadar.

Buraya gelirken kıyafetlerimin hepsini Azerbaycanda bırakmıştım hepsini burdan aldım.

İstediğimiz herşey kapımıza geliyor ama gözümüz hala dışarıda...

Kusura bakmayın ama ben evde kalıp sıkılan (bunlara yaşlılar da dahil) kimseye acımıyorum. Evde kalıp sıkılmak bana göre üst düzey bir lüks. Keşke tek derdimiz evde kalıp sıkılmak olsa. Milletin ne dertleri var...

Reactions: DarkLegenD
SON DAKİKA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPIYOR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Vaka ve ölü sayımız azalıyor, iyileşen kişi sayısı katlanarak artıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPIYOR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Maskesiz olarak dışarı adım atmayacağız, sokakta, iş yerlerinde fiziki mesafeyi koruyacağız. Kalabalık yerlerden uzak durup hayatımızı sadeleştireceğiz."

SON DAKİKA!

16-17-18-19 Mayıs'ta sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak!

Yaşlılar 17 Mayıs Pazar 11.00-17.00 arası, 0-14 yaş arası 20 Mayıs Çarşamba 11.00-17.00 arası, 15-20 yaş arası ise 22 Mayıs Cuma 11.00-17.00 arası sokağa çıkabilecek!

SON DAKİKA!

9 il (Adana, Denizli, Tekirdağ, Malatya, Kahramanmaraş, Trabzon, Diyarbakır, Mardin, Ordu) için daha şehirler arası giriş çıkış yasağı sona erdirildi.

SON DAKİKA!

9 il (Adana, Denizli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Ordu, Malatya, Mardin, Tekirdağ, Trabzon) için daha seyahat kısıtlaması kalktı!

Bayramlarda arada kaynadı maalesef?

15 Temmuz Çarşamba'ya denk geliyor o gün için de yasak koyarlar mı ???