Ankarada açılmamış galiba?
Ankamall açılmış ama Ankara değil İstanbul sıkıntılı yer zaten. Virüs yayılım oranı en yüksek ilde açılması çok kötü.
Ankarada açılmamış galiba?
Ligide oynatmak istiyorlar @sokak sanatiAnkamall açılmış ama Ankara değil İstanbul sıkıntılı yer zaten. Virüs yayılım oranı en yüksek ilde açılması çok kötü.
Hayır IMAX yüzünden Marmara Park adlı güzide AVM'mizi biz de severiz de böyle bir dönemde bu ne rezalettir be kardeşim...Marmara Park, korona varken bile kalabalık olmayı başarmış...
Vatandaşlarımızın IMAX film izleme ihtiyacı ruhlarını ele geçirmiş sanırım.Gerçi sinemalar hala kapalı sanırım ama olsun, halkımız AVM'nin nabzını yerinden ölçmek istemiş.
basket voleybol futbola çok güzel gol attı @Emre OzansoySON DAKİKA!
Türkiye Voleybol Federasyonu, liglerin olduğu gibi tescil edildiğini açıkladı. Karara göre liglerden şampiyon çıkmayacak, küme düşme olmayacak, alt ligden gelen 4 takım da kadın ve erkek liglerine dahil edilecek.
Siz ne derecede memnunsunuz bilmiyorum ama Türkiyede kargo düzeni harika. Kargo düzeninin harika olduğu bir ülkede insanların AVM'ye bu dönemde akın etmesi trajikomik.
Ekşi Sözlük'ün yarısı, belki de daha fazlası, hiçbir kargo şirketini beğenmez. Ama ben 3-4 tane kargo şirketiyle defalarca sipariş getirttim ve bir tane bile sorun yaşamadım.Siz ne derecede memnunsunuz bilmiyorum ama Türkiyede kargo düzeni harika. Kargo düzeninin harika olduğu bir ülkede insanların AVM'ye bu dönemde akın etmesi trajikomik.
Türkiye'de ne güzellikler var ama kıymetini bilmiyoruz maalesef. Tabii daha da iyi olabilir orası ayrı bir konu ama eldekinin kıymeti gittikten sonra anlaşılıyor.
Aynen. Ben mesela sipariş sorunu yaşamadım şimdiye kadar ki, baya da siparişler verdim şimdiye kadar.Ekşi Sözlük'ün yarısı, belki de daha fazlası, hiçbir kargo şirketini beğenmez. Ama ben 3-4 tane kargo şirketiyle defalarca sipariş getirttim ve bir tane bile sorun yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?