Damien Duff
Süper Favori Üye
galatasaray iflas edecek falcao onyekurunun sarachinin parası ödeyemezler sanki 1 milyar tl yi kayıbı ödeyemez mi tff @Emre OzansoyOlabilir.
galatasaray iflas edecek falcao onyekurunun sarachinin parası ödeyemezler sanki 1 milyar tl yi kayıbı ödeyemez mi tff @Emre OzansoyOlabilir.
Geç kaldın beaaağğ
beşiktaşta ve fenerde korona var takımlar karantinaya alınabilir atibada astım var tehlikeli bir hastalık @Aseratİyileşme sayısı 4-5 binlerden 3 binlere düştü ama vaka sayısındaki düşüşü göz önüne alırsak normal. Bu güzel tablo gelecek hatta çöp olmasa bari.![]()
Bu kapalı ortamda geçen 50 gün onların ruhunu 50 yaş daha yaşlandırdı...Ekli dosyayı görüntüle 81378
Günün en güzel karelerinden biri bana göre.
(Resim: DHA)
@Harunnn60 @Ahmed @Dosi @vadikızı
Aktif vaka azaldı ya, iyileşme ve ölüm sayısının düşmesi gayet normal. Esas olan yeni vakanın azalması.İyileşme sayısı 4-5 binlerden 3 binlere düştü ama vaka sayısındaki düşüşü göz önüne alırsak normal. Bu güzel tablo gelecek hatta çöp olmasa bari.![]()
Çin de tekrar vakalar görüllmüş.Aktif vaka azaldı ya, iyileşme ve ölüm sayısının düşmesi gayet normal. Esas olan yeni vakanın azalması.![]()
Ortalama 40 000 akitf vaka kalmış..
Başka virüs olmasın @Harunnn60Çin de tekrar vakalar görüllmüş.
Ekli dosyayı görüntüle 81378
Günün en güzel karelerinden biri bana göre.
(Resim: DHA)
@Harunnn60 @Ahmed @Dosi @vadikızı
Marmara Park bildiğimiz gibi.