Keith Long
Favori Üye
galatasaray iflas edecek falcao onyekurunun sarachinin parası ödeyemezler sanki 1 milyar tl yi kayıbı ödeyemez mi tff @Emre OzansoyOlabilir.
galatasaray iflas edecek falcao onyekurunun sarachinin parası ödeyemezler sanki 1 milyar tl yi kayıbı ödeyemez mi tff @Emre OzansoyOlabilir.
Geç kaldın beaaağğ
Geç kaldın beaaağğ
beşiktaşta ve fenerde korona var takımlar karantinaya alınabilir atibada astım var tehlikeli bir hastalık @Aseratİyileşme sayısı 4-5 binlerden 3 binlere düştü ama vaka sayısındaki düşüşü göz önüne alırsak normal. Bu güzel tablo gelecek hatta çöp olmasa bari.
Bu kapalı ortamda geçen 50 gün onların ruhunu 50 yaş daha yaşlandırdı...Ekli dosyayı görüntüle 81378
Günün en güzel karelerinden biri bana göre.
(Resim: DHA)
@Harunnn60 @Ahmed @Dosi @vadikızı
Aktif vaka azaldı ya, iyileşme ve ölüm sayısının düşmesi gayet normal. Esas olan yeni vakanın azalması.İyileşme sayısı 4-5 binlerden 3 binlere düştü ama vaka sayısındaki düşüşü göz önüne alırsak normal. Bu güzel tablo gelecek hatta çöp olmasa bari.
Çin de tekrar vakalar görüllmüş.Aktif vaka azaldı ya, iyileşme ve ölüm sayısının düşmesi gayet normal. Esas olan yeni vakanın azalması.
Ortalama 40 000 akitf vaka kalmış..
Başka virüs olmasın @Harunnn60Çin de tekrar vakalar görüllmüş.
Ekli dosyayı görüntüle 81378
Günün en güzel karelerinden biri bana göre.
(Resim: DHA)
@Harunnn60 @Ahmed @Dosi @vadikızı
Marmara Park bildiğimiz gibi.