Sokaklar yine kalabalık olmaya başladı, maskeleri takmayanlar var. Takanlar ise yarım takıyor burnu açık yada ağzı açık. Yine her şeyi başardık süperiz en iyi biziz havası oluştu. Sayıların artmasına şaşırmamak gerek.
Evet artmış..
Bana 2 hafta önce geldi. Deseydin getirirdim hemşom.
Biz önlemleri alırken zaten diğer ülkelere de bakıyoruz. İSpanyada mı ne kuruşla satılıyormuş. Bizde de sabitleyecekler fiyatı. Satıcının insiyatifine kalsaydı en başta gördük. 200tl filanŞunu demek istedim herkesin akıllı telefonu varmış gibi davranamayız.
En başından makul ücretle ile satılmasıydı, geç oldu ama doğru karar verildi.
Ben bu süreç başlamadan önce hastalanmıştım eczacı bana maske vermişti 1.5tl'den almıştım, 2 hafta sonra tamamen süreç yeni başlamıştı, yine hastaydım maske verdi fiyatı 5 tl... Aynı maske, aynı eczane... Bunun kontrolü iyi yapılmalı yani.Biz önlemleri alırken zaten diğer ülkelere de bakıyoruz. İSpanyada mı ne kuruşla satılıyormuş. Bizde de sabitleyecekler fiyatı. Satıcının insiyatifine kalsaydı en başta gördük. 200tl filan
Ben de yılbaşindan bir hafta öce ağir grip geçirmiştim hastane de bedava vermişti Belki de covid-19dumBen bu süreç başlamadan önce hastalanmıştım eczacı bana maske vermişti 1.5tl'den almıştım, 2 hafta sonra tamamen süreç yeni başlamıştı, yine hastaydım maske verdi fiyatı 5 tl... Aynı maske, aynı eczane... Bunun kontrolü iyi yapılmalı yani.
Ben de yılbaşindan bir hafta öce ağir grip geçirmiştim hastane de bedava vermişti Belki de covid-19dum
Dalgası yapılabilir sonucta bilinmiyor Video izleyeceğine aşi bulurmusun
Bence de Batı çok gevşedi. İtalya ve İspanya bir nebze düştü ama ABD ve İngiltere halen en yüksek vaka açıklayan ülkelerin başında geliyor ama ona rağmen hala halk sokaklara çıkma derdinde.Batınında gevşeme sürecine girmesi ve bu akıma ülkemizinde katılmasıyla.. Bayram öncesi gelecek rakamlar Yaz aylarımızın kaderini belirliyecektir.
Ama bugün çarşıda adım atacak yer yoktu... Yazın 45 derece sıcakta; oyun havuzunda balıklama deneyimlerine hazı rolmalıyız......
Batınında gevşeme sürecine girmesi ve bu akıma ülkemizinde katılmasıyla.. Bayram öncesi gelecek rakamlar Yaz aylarımızın kaderini belirliyecektir.
Ama bugün çarşıda adım atacak yer yoktu... Yazın 45 derece sıcakta; oyun havuzunda balıklama deneyimlerine hazı rolmalıyız......
Bence de Batı çok gevşedi. İtalya ve İspanya bir nebze düştü ama ABD ve İngiltere halen en yüksek vaka açıklayan ülkelerin başında geliyor ama ona rağmen hala halk sokaklara çıkma derdinde.
Korona bunu beğendi. 1 yeni korona şipraişiniz hazır.