Almanyada da normalleşme süreci başlıyormuş da okullar ne durumda bilememAvrupa değil, sadece burası açık 😏 Şunun şurasında 1 ay kaldı. Bu saaten sonra tatil etmezler :S
Almanyada da normalleşme süreci başlıyormuş da okullar ne durumda bilememAvrupa değil, sadece burası açık 😏 Şunun şurasında 1 ay kaldı. Bu saaten sonra tatil etmezler :S
Almanyada da normalleşme süreci başlıyormuş da okullar ne durumda bilemem@kerem
Anaokul, ilkokul, ortaokul ve liseler acilmis ama üniversiteler 1 Haziran'da aciliyor.Ana okulları açılmış galiba (kindergarden @kerem )
ama vaka yine çoğalmaya başlamış diye duydum.
O zaman bizde de acılmaz hiçAnaokul, ilkokul, ortaokul ve liseler acilmis ama üniversiteler 1 Haziran'da aciliyor.
Eyaletten eyalete degisiyor tabii, Bayern'de durumlar cok daha kötü orada hala okullar acilmadi. Biz online devam ediyoruz suan.
Iyilesme Haziran'a kaldi bence. Cünkü Pazartesi'den itibaren maske zorunlulugu da geldi.Gecen disari ciktim herkes öcü gibi bakiyor birbirine.
Bizim bura hiç kapanmadı ki açılsınsizin ora mı @kerem lerin mi
Isvec ve Britanya favorim. Ne güzel korkmuyorlar virüsten.Bizim bura hiç kapanmadı ki açılsınAlmanya'yı dedim
Bizim bura sadece Lise ve Üniversite online devam etmekte, diğer herkes okulda.
N'alaka?
Sonucta orada olan olaylar bir veri tabanı oluştuyorN'alaka?
Britanya çoktan korkudan stratejilerini bozdu. Tek korkusuz biz kaldıkIsvec ve Britanya favorim. Ne güzel korkmuyorlar virüsten.
Gündemi bu aralar boşladim. Sıkıldım umursamaz ve sinir bozucu söylemlerindenSonucta orada olan olaylar bir veri tabanı oluştuyorBiz de ona göre tedbirimizi alıcaz@Dosi lerin sürü bağişiklik olayı nnolduu?? İşe yaradı mı?
Fatih'im az önce İstanbul'da da öyle dedi durum. OfffEvet, galiba İzmir hep öyle.Fatih Portakal'a mesaj atmıştı birisi, okumuştu yayında.
Fatih'im az önce İstanbul'da da öyle dedi durum. Offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?