🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Yoğun bakım ve entübede hasta kaybı büyük oranda düştü."

SON DAKİKA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:
"Peak (zirve) döneminde olduğumuzu söyleyebilirim. Bir düşüş trendine de girdiğini görüyoruz. Ama bunun kalıcı olması önemli."

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'NIN AÇIKLAMASINDAN!

"Toplam 7,428 profesyonel sağlık çalışanımız koronavirüs'e yakalandı."

"Türkiye genelindeki vakaların %60'ının Istanbul'da olduğunu söyleyebilirim."

Gazetecilik o kadar ölmüş ki ağlayanı yok. Adam kendi sorusunu kendi soruyor :F Ucuz polemik sorularla adamı gazetecilik yapılıyor:F

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Dünyada ücretsiz tek kuruş para almadan uçak ambulans hizmeti veren tek ülkeyiz helal olsun

44 bin teste 2 bin küsür vaka çok iyi. 20 ve 30 binde de aynı oranda çıkıyordu. :Z

Oranlar çok iyi gidiyor, 3 günlük sokağa çıkma yasağı da iyi gelecek bu sürece :Z

Bu işi Allah ın izni milletin duası sağlık sistemimizin gücüyle bitirecez ölümler artsın da şuna buna sallayalım diyenler belki bu duruma kahroluyor ama yapacak bişey yok:)

• Beğendim
Reactions: emreemreu
SON DAKİKA!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Normalleşme süreci planlandığı şekliyle devam ederse 1 Haziran'da okullar açılabilir

Okula nasıl gidecek öğrenciler? Otobüs, metro vs.

Okulda herkes ayrı ayrı mı oturacak? Hayır. Gerek yok bence. :A
Sınıfta zaten birbirlerine dokunacaklar :F O zaman aşi bulunana kadar acılmasın:A

Cocuklar daha cok taşiyici konumunda oldugu için biraz rahatlar. Kaldı ki avrupa okullar acıkmış galiba (b) @Dosi lerindi galiba(b)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sınıfta zaten birbirlerine dokunacaklar :F O zaman aşi bulunana kadar acılmasın:A

Cocuklar daha cok taşiyici konumunda oldugu için biraz rahatlar. Kaldı ki avrupa okullar acıkmış galiba (b) @Dosi lerindi galiba(b)

Ben açılsa bile gitmem. Son sene olduğumuz için hocalar vs. zaten pek takmıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash

Avrupa değil, sadece burası açık 😏 Şunun şurasında 1 ay kaldı. Bu saaten sonra tatil etmezler :S

• Güldürdün
Reactions: Forumdash