Emre Ozansoy
Moderatör
SON DAKİKA!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Normalleşme süreci planlandığı şekliyle devam ederse 1 Haziran'da okullar açılabilir
Öğrenciler hasret gidersin sosyalleşsin diye Son 1 hafta acılır muhtemelenYaz aylarında okul olmayacağına göre 2 hafta için okulu açmaya değer mi?
Öğrenciler hasret gidersin sosyalleşsin diye Son 1 hafta acılır muhtemelen
Bizim hayatımızı belirleyen adamlara bak. Yazık.SON DAKİKA!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Normalleşme süreci planlandığı şekliyle devam ederse 1 Haziran'da okullar açılabilir
Gereksiz bir hamle olur.SON DAKİKA!
Sınıfta zaten birbirlerine dokunacaklar O zaman aşi bulunana kadar acılmasınOkula nasıl gidecek öğrenciler? Otobüs, metro vs.
Okulda herkes ayrı ayrı mı oturacak? Hayır. Gerek yok bence.
Sınıfta zaten birbirlerine dokunacaklar O zaman aşi bulunana kadar acılmasın
Cocuklar daha cok taşiyici konumunda oldugu için biraz rahatlar. Kaldı ki avrupa okullar acıkmış galiba @Dosi lerindi galiba
ilkokul yada orta ögretımde olan cocuklar böyle karar veremıyorlarBen açılsa bile gitmem. Son sene olduğumuz için hocalar vs. zaten pek takmıyor.
Avrupa değil, sadece burası açık 😏 Şunun şurasında 1 ay kaldı. Bu saaten sonra tatil etmezler :SSınıfta zaten birbirlerine dokunacaklar O zaman aşi bulunana kadar acılmasın
Cocuklar daha cok taşiyici konumunda oldugu için biraz rahatlar. Kaldı ki avrupa okullar acıkmış galiba @Dosi lerindi galiba