🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Almanyada da normalleşme süreci başlıyormuş da okullar ne durumda bilemem(b) @kerem
Ana okulları açılmış galiba (kindergarden @kerem )
ama vaka yine çoğalmaya başlamış diye duydum.
Anaokul, ilkokul, ortaokul ve liseler acilmis ama üniversiteler 1 Haziran'da aciliyor.

Eyaletten eyalete degisiyor tabii, Bayern'de durumlar cok daha kötü orada hala okullar acilmadi. Biz online devam ediyoruz suan. :X

Iyilesme Haziran'a kaldi bence. Cünkü Pazartesi'den itibaren maske zorunlulugu da geldi. :D Gecen disari ciktim herkes öcü gibi bakiyor birbirine. :F

• Beğendim
Reactions: Forumdash and Dosi
Anaokul, ilkokul, ortaokul ve liseler acilmis ama üniversiteler 1 Haziran'da aciliyor.

Eyaletten eyalete degisiyor tabii, Bayern'de durumlar cok daha kötü orada hala okullar acilmadi. Biz online devam ediyoruz suan. :X

Iyilesme Haziran'a kaldi bence. Cünkü Pazartesi'den itibaren maske zorunlulugu da geldi. :D Gecen disari ciktim herkes öcü gibi bakiyor birbirine. :F
O zaman bizde de acılmaz hiç :A @Dosi @Emre Ozansoy

Isvec ve Britanya favorim. Ne güzel korkmuyorlar virüsten. :A
Britanya çoktan korkudan stratejilerini bozdu. Tek korkusuz biz kaldık :A
Sonucta orada olan olaylar bir veri tabanı oluştuyor:A Biz de ona göre tedbirimizi alıcaz:A @Dosi lerin sürü bağişiklik olayı nnolduu?? İşe yaradı mı?
Gündemi bu aralar boşladim. Sıkıldım umursamaz ve sinir bozucu söylemlerinden :T:
Bugün bir başlıkta 'İsveçte 10.000-20.000'e kadar ölüm bekleniyor, en azı olur umarım' yazıyordu (ps. rakamı doğru yazmak için şimdi bakarken şu başlık ta vardı' çocuklar okula devam edecekler, corona bulaştırma riskleri çok az) @kerem

• Beğendim
Reactions: Forumdash
  • Üzücü
Reactions: cokiyitvci
Bence 3 hafta öncenin verileriyle aynı gibi :X Sadece hastalar iyileşiyor. O yuzden insanlar iyi gidiyor gibi sanıyorlar:A

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, aşırı halsizlik şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırılmış. Umarım korona çıkmaz. :(