Damien Duff
Süper Favori Üye
ramazanda azabilir diyorlarİyileşenlerin sayısında ciddi bir artış var, vefat sayısı da düşüyor...![]()
ramazanda azabilir diyorlarİyileşenlerin sayısında ciddi bir artış var, vefat sayısı da düşüyor...![]()
Evet ama bence çok bile erken. Vaka sayısı düşmeye başlayınca hemen AVM'lerin açılması gündeme gelmeye başladı ama 1 ayda tamamen kökü kurur mu emin değilim. Yine de umut verici sonuçlar tabii.Bayrama kadar derken mayıs sonunu mu kast ediyorlar? Geç değil mi?![]()
Özlemişim olumlu yorumlarınıDurum çok iyi gerçekten, toparlanmaya başlamışız şükürler olsun. Bu dört günlük yasağın meyvelerini de yiyeceğiz kısa sürede eminim ki. İyileşen sayısı da çok iyi şükür.![]()
Ya da öyle sanmamızı istiyorlarŞu bir gerçek ki bu krizi en iyi yöneten ülkelerden biri Türkiye, gurur duymalıyız. 😎
Boşa muhalefet etmeye gerek yok bence, Avrupa ve Amerika kırılıyor ve vaka olarak en çok 3 ülkeden birisi biziz buna rağmen açıklanan rakamlar umut veriyor. Amerika'da bir ambulans çağırmak bile parayla, Avrupa'da millet yollarda ölüyor... Bu tabloya bakarsak bizim durumumuz çok iyi.Ya da öyle sanmamızı istiyorlar@DarkLegenD
Özele gelBoşa muhalefet etmeye gerek yok bence, Avrupa ve Amerika kırılıyor ve vaka olarak en çok 3 ülkeden birisi biziz buna rağmen açıklanan rakamlar umut veriyor. Amerika'da bir ambulans çağırmak bile parayla, Avrupa'da millet yollarda ölüyor... Bu tabloya bakarsak bizim durumumuz çok iyi.![]()
Anlatacaklarını tahmin edebiliyorum, sadece resmi rakamlara inanmak istiyorum pozitif bakmak istiyorum.Özele gelKonuda konuşamam
![]()
Daha önce yapılanlar akla gelince ne bileyimAnlatacaklarını tahmin edebiliyorum, sadece resmi rakamlara inanmak istiyorum pozitif bakmak istiyorum.![]()
Koca: İstanbul Türkiye'nin Wuhan'ı oldu, kontrol altına aldık!
ligi iptal etmezlerseler virüs iyice çığrından çıkabilir seyahat yasağı var oynatamayız