Keith Long
Favori Üye
ramazanda azabilir diyorlarİyileşenlerin sayısında ciddi bir artış var, vefat sayısı da düşüyor...
ramazanda azabilir diyorlarİyileşenlerin sayısında ciddi bir artış var, vefat sayısı da düşüyor...
Evet ama bence çok bile erken. Vaka sayısı düşmeye başlayınca hemen AVM'lerin açılması gündeme gelmeye başladı ama 1 ayda tamamen kökü kurur mu emin değilim. Yine de umut verici sonuçlar tabii.Bayrama kadar derken mayıs sonunu mu kast ediyorlar? Geç değil mi?
Özlemişim olumlu yorumlarınıDurum çok iyi gerçekten, toparlanmaya başlamışız şükürler olsun. Bu dört günlük yasağın meyvelerini de yiyeceğiz kısa sürede eminim ki. İyileşen sayısı da çok iyi şükür.
Ya da öyle sanmamızı istiyorlar @DarkLegenDŞu bir gerçek ki bu krizi en iyi yöneten ülkelerden biri Türkiye, gurur duymalıyız. 😎
Boşa muhalefet etmeye gerek yok bence, Avrupa ve Amerika kırılıyor ve vaka olarak en çok 3 ülkeden birisi biziz buna rağmen açıklanan rakamlar umut veriyor. Amerika'da bir ambulans çağırmak bile parayla, Avrupa'da millet yollarda ölüyor... Bu tabloya bakarsak bizim durumumuz çok iyi.Ya da öyle sanmamızı istiyorlar @DarkLegenD
Özele gel Konuda konuşamamBoşa muhalefet etmeye gerek yok bence, Avrupa ve Amerika kırılıyor ve vaka olarak en çok 3 ülkeden birisi biziz buna rağmen açıklanan rakamlar umut veriyor. Amerika'da bir ambulans çağırmak bile parayla, Avrupa'da millet yollarda ölüyor... Bu tabloya bakarsak bizim durumumuz çok iyi.
Anlatacaklarını tahmin edebiliyorum, sadece resmi rakamlara inanmak istiyorum pozitif bakmak istiyorum.Özele gel Konuda konuşamam
Daha önce yapılanlar akla gelince ne bileyimAnlatacaklarını tahmin edebiliyorum, sadece resmi rakamlara inanmak istiyorum pozitif bakmak istiyorum.
Koca: İstanbul Türkiye'nin Wuhan'ı oldu, kontrol altına aldık!
ligi iptal etmezlerseler virüs iyice çığrından çıkabilir seyahat yasağı var oynatamayız