Forumun en olmazsa olmaz üyesi kategorisiO kategorinin adı "Forum Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Favori Üyesi" ise elbette daha iyi olur.
Neyse bu kadar spoi yeter ama mutlu olacağın birincilikler var
Forumun en olmazsa olmaz üyesi kategorisiO kategorinin adı "Forum Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Favori Üyesi" ise elbette daha iyi olur.
Sen sütünü bu saatte mi içiyorsun ?Dur bekle film listesi yapayım sana(kafaya terlik yedi…) @Yakamoz-Asi )
Neyse sütüm biraz soğusun içip uyuyayım en iyisi gerçi günlük seni kızdırma diss yeme kotamı tam doldurmadım sanırım 😱
Umarım sonuçlar açıklanınca ters köşe yapmazsın.Forumun en olmazsa olmaz üyesi kategorisi
Neyse bu kadar spoi yeter ama mutlu olacağın birincilikler varbak 'ler' eki var
Seni yine ve yeniden utandıracağım...Umarım sonuçlar açıklanınca ters köşe yapmazsın.
Yok normalde geceleri içmiyorum pek ama bugün kahve çok içtim gerginim o yüzden laktozsuz süt şartSen sütünü bu saatte mi içiyorsun ?
Yooo yiyemem zaten forumda denk mi geldin ?Yok normalde geceleri içmiyorum pek ama bugün kahve çok içtim gerginim o yüzden laktozsuz süt şart
Sen peynir mi yedin geçen
@Dosi sen n yazdıysam aynı fikirdeyım enler konusunda..yazmak isterdım telefondan zor oluyor ve yavaşHatırlarsan sen rütbe al diye çıkmayı düşündüğümü belirtmiştim ama haketmiyormuşsun. Şuan etiket ettin diye cevap veriyorum.
Ayrıca @MEnes benim nekadar objektif olduğumu bilir. Herkesin listesini kabul ediyorum.
Sen n yazdıysan aynı fıkırdeyım .telefondsn yazmak zor oluyor.sonuçları bana yazarsınSüre bitti, bundan sonra yapılacak listeler ve editler hesap edilmeyecek.
İşte benim listem.
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Tolstoyevski @Aserat @Araf @bazinga @MEnes
En Güzel Kullanıcı Adı: @Turkuazz @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Zeyno @AteşBöceği @Sherlock @Hazem @Felon @12.Adam
En Güzel Avatarlı Üye: @Tolstoyevski @xdragxx (kapak fotosuna veriyorum) @Gerekli24 @Cervantes @phoebebuffay (Friends seçimleri başarılı)
En İyi Yorumcu Üye: @MEnes @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @serhatt @Araf @bazinga ve @Yiğitt (reyting yorumları)
En İyi Yönetici: @bazinga @xdragxx @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @emreemreu @mesmeso @MEnes (yönetici sayısı belli olduğundan 'herkes' diye yazıldığında da hesap edilecekler, sadece bu kısma özel)
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @phoebebuffay @Tolstoyevski @xdragxx
En Ciddi Üye: @emreemreu @mesmeso @Araf @offensive
En Sabırlı Üye: @Turkuazz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Araf @pompy @Mr.At
En Fanatik Üye: @MEnes @xdragxx @Tolstoyevski @pompy @HeisenBerg @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @mrt-06 @12.Adam
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx @12.Adam @EmreCan @Alos
En Eğlenceli Üye: @xdragxx @Tolstoyevski @xemrexxx @serhatt @MasacRE @MEnes @Forumdash @dreamy @Cervantes @EmreCan @Maskeli Fedai @12.Adam @denizz19 @eskici @cookies
En Duygusal Üye: @Angelica @The_Erinch @Zeyno @ömer karataş
En Özlenilen Üye: @Doğu
En Unutulmayacak Üye: @Doğu ve samimi olduğum arkadaşlarım
En Tarafsız/Objektif Üye: @Turkuazz @bazinga @hayret bi şey
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Tolstoyevski @Aserat @The_Erinch @Mircan Saye @Yiğitt
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @phoebebuffay @EmreCan
En İyimser Üye: @Turkuazz
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @Tolstoyevski @xdragxx @pompy @DarkLegenD
En Çalışkan Üye: @Tolstoyevski @Aserat @xdragxx @serhatt @The_Erinch @Emre Ozansoy @denizz19
En Sinirli Üye: @Polat Şaşmaz @DarkLegenD
@eskici (hem eğlenceli hem de sinirli olmayı başarıyor)
En Çok Tartıştığınız Üye: @Ahmed (karşılıklı olsun) @DarkLegenD (es geçmeyeyim seni)
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Araf @Yiğitt @Doğan @bazinga @xdragxx @Tolstoyevski @serhatt @Özgür @Yakamoz-Asi @Turkuazz @Angelica @The_Erinch @Forumdash @denizz19 @Aserat
Sonuç konusu gelince etiket ederim.@Dosi sen n yazdıysam aynı fikirdeyım enler konusunda..yazmak isterdım telefondan zor oluyor ve yavaş
Sen n yazdıysan aynı fıkırdeyım .telefondsn yazmak zor oluyor.sonuçları bana yazarsın
Inş bakalımSonuç konusu gelince etiket ederim.
Başka sefere yaparsın inşallah 🤗
acun gibi oldunYine kısa kısa not belirteyim:
Senelerce bir kategoride zirveden şaşmayan isimler yerlerinden olmuşlarben de bir tanesinde 1 oyla kaybetmişim
Açık ara yapan isimler aynı başarıda devam etmiş.
1 kategoride sadece 1 aday var
Zirve tadan bir çok yeni isim var.
Oldukça çekişmeli geçmiş yani
Bir kategoride hep dereceye girip bir türlü zirve görmeyen bir isim nihayet zirvenin sahibi olmuş
Bir çok isim aynı dereceyi farklı kategorilerde paylaşmış.
Şuan konu ile uğraşıyorum. Bana da sürpriz olunca paylaşayım dedimacun gibi oldun
Geçen sene vardı öyle avatarlar@Dosi hazır enleri açacakken, kedine yılbaşı şapkası giydirsin @Tolstoyevski. Yılbaşı ruhuna uygun olsun.
@The_Erinch @Yakamoz-Asi hadi iyisiniz, bu gece enleri açacağımkonuyuda hazır ettim. Sadece eşitlik olunan kategorileri son kez gözden geçireceğim
Çoğunluğu 3, ama 1 ve 5 dereceye girmiş listelerde var
@xdragxx sende bir yerlerde varsın
Edit: misafir gelecekmiş bana 😱 neyse baya geç saate açarım
Diğer üyeler için 2022 ama sen ben için 2021Benim tanidigim @Dosi bu isi 2022'ye birakmaz demistim.
Diğer üyeler için 2022 ama sen ben için 20212 saat fark sağolsun.
Şuan panik durumdayım. Kaçayım. Ev temizliği yemek vs
Diğer üyeler için 2022 ama sen ben için 2021
Bu haksızlık! 😡 Bizden 1 yıl önce öğreneceksiniz sonuçları. 😡Yaparsin sen her seyi, inaniyoruz.Kolay gelsin, ben daha yeni eve geldim ofisten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?