⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızsam mı sevinsem mi bilemedim? :A O kadar yıldır buradayım ama ilk kez damga vuruyorum, şahsıma edilmiş bir hakarettir bu...
Kıymetini bilmeyenler utansın ama birazda sende hata var :A
Benim verdiğim oy da etkili olmuş bazı sıralamalara. Bana yer vermemene rağmen ben sana yer verdim bir kaç yerde.

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Kıymetini bilmeyenler utansın ama birazda sende hata var :A
Benim verdiğim oy da etkili olmuş bazı sıralamalara. Bana yer vermemene rağmen ben sana yer verdim bir kaç yerde.
Ne hatam varmış benim? :A Yine kendine pay çıkarmayı başarmışsın... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yooo ciddiyim.
2019'da Her spor konusu açtığımda laf atan kimdi?
Yönetime girdim yine laf yedim.
Sonrasında daima her mesajımı eleştirme vs. Zaten enlerde 1 tane bile kategoride yer vermemek bunun en büyük kanıtı :A
Sen kendi kafanda kurmuşsun bazı şeyleri. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
30 liste ve 20 kategorinin hesaplarını tamamladım (kaba hesap diyelim)
2 gün dinlenme sonrası özellikle arada 1-2 oy olanları tekrardan hesap edeceğim. Bu kez sadece 2-3 isme odaklanacağım için daha az yorucu olacaktır. Gözlerim çok ağrıdı çünkü özellikle son 2 gündür kendimi tam verdim sayım işine :A

Kısa kısa notlar:
2 tane kategori çok net açık ara olunan kategoriler oldu.
1tanesi ise normalde zor 3. isim olunurken bu sene 5 kişi ilk 3'te yer aldı. (Edit: 2 tane öyle kategori var gerçi)
Özellikle bir kategoride de genelde 1 üye ön planda olurken 6 tane üyenin büyük çekişmesi oldu.

Bir kategoride sadece 1 isim dereceye girdi :A aşırı dağınık bir kategori oldu. İlginç bir sene oldu. Ayrıca daha önce dereceye giremeyen yeni isimlerinde dereceye girdiği bir sene oldu.

Listesini yapan herkese teşekkür 🤗
Pazar gecesi sonuç konusu ile karşınızda olurum.
@Cervantes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam (en çok bu mevzu hakkında merak edip yorum yapanları etiket ettim :A )

30 liste ve 20 kategorinin hesaplarını tamamladım (kaba hesap diyelim)
2 gün dinlenme sonrası özellikle arada 1-2 oy olanları tekrardan hesap edeceğim. Bu kez sadece 2-3 isme odaklanacağım için daha az yorucu olacaktır. Gözlerim çok ağrıdı çünkü özellikle son 2 gündür kendimi tam verdim sayım işine :A

Kısa kısa notlar:
2 tane kategori çok net açık ara olunan kategoriler oldu.
1tanesi ise normalde zor 3. isim olunurken bu sene 5 kişi ilk 3'te yer aldı.
Özellikle bir kategoride de genelde 1 üye ön planda olurken 6 tane üyenin büyük çekişmesi oldu.

Bir kategoride sadece 1 isim dereceye girdi :A aşırı dağınık bir kategori oldu. İlginç bir sene oldu. Ayrıca daha önce dereceye giremeyen yeni isimlerinde dereceye girdiği bir sene oldu.

Listesini yapan herkese teşekkür 🤗
Pazar gecesi sonuç konusu ile karşınızda olurum.
@Cervantes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam (en çok bu mevzu hakkında merak edip yorum yapanları etiket ettim :A )
Bütün kategorilerde de kontrolcün olarak arkaplandayım ama tam kontrolleri yapmadan iletmeyeceğim sana hata payı olmasın diye :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bütün kategorilerde de kontrolcün olarak arkaplandayım ama tam kontrolleri yapmadan iletmeyeceğim sana hata payı olmasın diye :A
Sen onu yapana kadar kendim kontrol ederim tekrardan :A
İşi kolaylaştırdım nede olsa artık. 20 kişiyi tek tek yazıp oyları eklemek ayrı 3-5 kişiye bakmak ayrı :A

Sen onu yapana kadar kendim kontrol ederim tekrardan :A
İşi kolaylaştırdım nede olsa artık. 20 kişiyi tek tek yazıp oyları eklemek ayrı 3-5 kişiye bakmak ayrı :A
Olsun sağlama yapmak iyidir farklı kişi tarafından :A Bu arada eline emeğine ve gözlerine sağlık, iyi yoruldun hele bu hafta geçsin biraz gözlerini şarj edersin artık yoksa kızacaklar sana :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İyi haberlerle gelmişsin. :A
Bu kısım 👇 daha iyi olmaz mı eğer sensen :A
Bir kategoride sadece 1 isim dereceye girdi :A
------

Olsun sağlama yapmak iyidir farklı kişi tarafından :A Bu arada eline emeğine ve gözlerine sağlık, iyi yoruldun hele bu hafta geçsin biraz gözlerini şarj edersin artık yoksa kızacaklar sana :A
Yarın normal moda geçerim :Z

Bitsede artık film falan izlesem :A

Bu kısım 👇 daha iyi olmaz mı eğer sensen :A

------

Yarın normal moda geçerim :Z

Bitsede artık film falan izlesem :A
Dur bekle film listesi yapayım sana :A :A (kafaya terlik yedi…) @Yakamoz-Asi )

Neyse sütüm biraz soğusun içip uyuyayım en iyisi gerçi günlük seni kızdırma diss yeme kotamı tam doldurmadım sanırım 😱 :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...