2025 ❗️⚡️Büyük Final ⚡️❗️ | En Favori Güzel - Eda Ece vs Miray Daner | Oylamada Son Saatler🚨

Hangi güzel En Favori Güzel 2025 olsun?

• Eda Ece

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Tehdit edenlere bombala reyiz misal İsveç in güzide bir şehrine füze falan at :A
Yalnız tehdit etmede ben yokum. Okları @Yakamoz-Asi ’ye yönelt :A
Oy verecek isimler aktif olursa 5 net oy var. 3 tanesi kaçıracak gibi görünüyor. Masacre ve Batuhan kesin oy verecek iki isim.

Çeyrek ve yarı finalde oy verdiğim bütün isimler kaybetti. Yani düşünün bana ne kadar ters çıkmış sonuçlar :A Ama yine de bu ikili arasında Miray çok daha önde bana göre. Tabii yine de şampiyonluğu en çok hak eden isimlerin başında gelmiyor o ayrı :A

Miray Daner

• Olmamış
Reactions: Yakamoz-Asi
Çeyrek ve yarı finalde oy verdiğim bütün isimler kaybetti. Yani düşünün bana ne kadar ters çıkmış sonuçlar :A Ama yine de bu ikili arasında Miray çok daha önde bana göre. Tabii yine de şampiyonluğu en çok hak eden isimlerin başında gelmiyor o ayrı :A

Miray Daner
tövbe tövbe ne oluyoruz

Miray Daner

Paramparcayim @Bully @Dosi maalesef @MasacRE 'yi kaybettik

Yalnız tehdit etmede ben yokum. Okları @Yakamoz-Asi ’ye yönelt :A

Oy verecek isimler aktif olursa 5 net oy var. 3 tanesi kaçıracak gibi görünüyor. Masacre ve Batuhan kesin oy verecek iki isim.
@BARON疼痛 ’u etiketlememişim belki o da son dakikada oy verir geçen turda olduğu gibi :A Hedefimiz oy rekoru kırmak, bakalım :A
------

Onun Miray’a oy vermesini bekliyordum ben zaten, şaşırmadım bu yüzden :A

@BARON疼痛 ’u etiketlememişim belki o da son dakikada oy verir geçen turda olduğu gibi :A Hedefimiz oy rekoru kırmak, bakalım :A
------

Miray önce çeyrekte Afra sultanımı sonra da yarıda Alina sultanımı devirerek beni de paramparça etti ama yine de bu onun Eda'dan daha güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Objektiflik gereği benim favorilerimi elemiş olsa da yine de oyladım Miray'ı :A

Önceki tur Eda Eceli konuda yaptığı yorumdan bunu beklemen gerekirdi :A @MasacRE
------

Evet rekora 1 oy kaldı. @BARON疼痛 bekleniyorsun :Z