Cemre elendi ne yapabilirim bana göre öyle kusura bakma![]()
İyi olmuṣ elenmesi. Oy verdiğime piṣmanım ṣuan.
Sorma rezillik
Biz dm grubunda En Favori Güzeli seçeriz şimdiSorma rezillik![]()
forumun skandal tercihlerine bir yenisi daha eklendi.ss
Yalnız tehdit etmede ben yokum. Okları @Yakamoz-Asi ’ye yöneltTehdit edenlere bombala reyiz misal İsveç in güzide bir şehrine füze falan at![]()
Oy verecek isimler aktif olursa 5 net oy var. 3 tanesi kaçıracak gibi görünüyor. Masacre ve Batuhan kesin oy verecek iki isim.Oylarınızı bekliyoruz.
@MasacRE @RüzgarGülü @Felon @batuhankaralar @Hazem @offensive @ozmoturk @S.G.A.T. @kerem @tolgab @NES @Alemdar @EmreCan @Doğan
@Yakamoz-Asi kolay hedef reyiz içinYalnız tehdit etmede ben yokum. Okları @Yakamoz-Asi ’ye yönelt
Oy verecek isimler aktif olursa 5 net oy var. 3 tanesi kaçıracak gibi görünüyor. Masacre ve Batuhan kesin oy verecek iki isim.
tövbe tövbe ne oluyoruzÇeyrek ve yarı finalde oy verdiğim bütün isimler kaybetti. Yani düşünün bana ne kadar ters çıkmış sonuçlarAma yine de bu ikili arasında Miray çok daha önde bana göre. Tabii yine de şampiyonluğu en çok hak eden isimlerin başında gelmiyor o ayrı
Miray Daner
Çeyrek ve yarı finalde oy verdiğim bütün isimler kaybetti. Yani düşünün bana ne kadar ters çıkmış sonuçlarAma yine de bu ikili arasında Miray çok daha önde bana göre. Tabii yine de şampiyonluğu en çok hak eden isimlerin başında gelmiyor o ayrı
Miray Daner
@BARON疼痛 ’u etiketlememişim belki o da son dakikada oy verir geçen turda olduğu gibiYalnız tehdit etmede ben yokum. Okları @Yakamoz-Asi ’ye yönelt
Oy verecek isimler aktif olursa 5 net oy var. 3 tanesi kaçıracak gibi görünüyor. Masacre ve Batuhan kesin oy verecek iki isim.
Onun Miray’a oy vermesini bekliyordum ben zaten, şaşırmadım bu yüzden