Orası da işin başka boyutu Gelecek yılbaşı evinde otur bariAaaa keşke burada olsaydım da bir ton günaha girmeseydim ayol. .ss
Orası da işin başka boyutu Gelecek yılbaşı evinde otur bariAaaa keşke burada olsaydım da bir ton günaha girmeseydim ayol. .ss
Aaa bu yıl da niyet o yöndeydi ama olmadı. Söz veremem.Orası da işin başka boyutu Gelecek yılbaşı evinde otur bari
Kararlarının arkasında durabilmelisin Ama insanoğlu işte, niyeyi bozmaya meyilliyizAaa bu yıl da niyet o yöndeydi ama olmadı. Söz veremem.
Sen neler yaptın?
Of şunu çağırma yaaaa. Yine ütopik hayal ürünü uydurmalarına başlayacak.Ne yaptın 😱 @xemrexxx
Niye böyle sıradan bir yılbaşı tercih ettin ayol? 😱Kararlarının arkasında durabilmelisin Ama insanoğlu işte, niyeyi bozmaya meyilliyiz
Ben evdeydim, O Ses izledim Pijama terlik televizyon
Hadi oyunu verOf şunu çağırma yaaaa. Yine ütopik hayal ürünü uydurmalarına başlayacak.
------
Niye böyle sıradan bir yılbaşı tercih ettin ayol? 😱
Sıradanlık iyidirOf şunu çağırma yaaaa. Yine ütopik hayal ürünü uydurmalarına başlayacak.
------
Niye böyle sıradan bir yılbaşı tercih ettin ayol? 😱
Ben değerlendirme de yapmadım ki. Konuyu görünce beğendim bir de baktım ne olmuş ne bitmiş diye o kadarİyiki görmedin. Yine eşitlikte uzayacaktı @Bully
Aaa bi de bu detayları aktarmışsın ve buna rağmen senle o çok gizli konuyu konuşurken bi tebrik etmedin. Bak iyice alındım
Bi de değerlendirme yapmamış. Her bir mesajında daha da kızıyorum sus benceBen değerlendirme de yapmadım ki. Konuyu görünce beğendim bir de baktım ne olmuş ne bitmiş diye o kadar
Bütün kategorilerde lider çıkmışsın zaten Dosi hanım, benim değerlendirmeme ihtiyacın olmadığını biliyordumBi de değerlendirme yapmamış. Her bir mesajında daha da kızıyorum sus bence
Klasik sıvacı lafları bunlarBütün kategorilerde lider çıkmışsın zaten Dosi hanım, benim değerlendirmeme ihtiyacın olmadığını biliyordum
Dün bana çıtlattığın mevzuyu ona da anlattım. İlgisini çekti, belki gelirim dedi ama belli olmaz onun işi En son dediğin gibi bir tane oyuna sardığı için o malum oyundan gözünü ayırmıyordu. Şu an azalttı yavaş yavaş bırakma moduna girdi galiba oyunuKlasik sıvacı lafları bunlar
Süper olmayan Enes burda olsaydı bu olayı kendine bağlardı bir şekilde. Bir ara görünüp yine kayboldu. En son oyunlara kaptırmıştı kendini. Akıl sağlılığını koruyordur umarım
Onu söyleyen isim var ama. Kurtarmıyor mu?Ateşe Düştüm yoksa benden de oy yok hacı @Dosi 😂😂
Kaç ay olmuş, bi zahmet yoksa gözlerini kaybederDün bana çıtlattığın mevzuyu ona da anlattım. İlgisini çekti, belki gelirim dedi ama belli olmaz onun işi En son dediğin gibi bir tane oyuna sardığı için o malum oyundan gözünü ayırmıyordu. Şu an azalttı yavaş yavaş bırakma moduna girdi galiba oyunu
O durumu bilmek onların da hakkı bence. Hem belki vesile olur bu şekilde geri dönerler foruma Teessüflerini de iletirim Dosi hanımOnu söyleyen isim var ama. Kurtarmıyor mu?
------
Kaç ay olmuş, bi zahmet yoksa gözlerini kaybeder
İyi gelsin bakalım uğrasın bir ara.
Ona çoook teessüflerimi ilet.
Bi de o sır senle aramdaydı sandım 😱 isteseydim derdim ona. Vardı buralarda o dönem neyse olan olmuş
Bana iftira atmak için tetikte bekliyor, kaşınanı kaşırlar.Hadi oyunu ver
Çağırdım bile ve saniyesinde damlamış
------
Aaa gördüm yorumu. Doğrusunu yapmışsın imha etmekle
Bizde yüklemiyoruz da yine de özel bir gün insan arkadaşlarıyla bir şeyler yapmak istiyor.Sıradanlık iyidir
Yılbaşı herhangi bir gün benim için, çok anlamlar yüklemiyorum
Şu mesaj ve içeriğindeki sebeplerden gelmiş arkadaş @MEnesKaç ay olmuş, bi zahmet yoksa gözlerini kaybeder
İyi gelsin bakalım uğrasın bir ara.
Ona çoook teessüflerimi ilet.
Bi de o sır senle aramdaydı sandım 😱 isteseydim derdim ona. Vardı buralarda o dönem neyse olan olmuş
Niye geldiğimi son mesajda yazdım o konuda... Gelme sebeplerimden başlıcaları arasında o da vardı yani... İstersen sor yoldaşlarıma ara sıra kendimi gömüyordum görünüp kaybolup Zey hanım tarafından haklı olarak yok edildiğim konusunda... @MasacRE