2024 ❗️⚡️Büyük Final⚡️❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan ⚔️ Pinhani - Dünyadan Uzak

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün kategorilerde lider çıkmışsın zaten Dosi hanım, benim değerlendirmeme ihtiyacın olmadığını biliyordum :A
Klasik sıvacı lafları bunlar :A
Süper olmayan Enes burda olsaydı bu olayı kendine bağlardı bir şekilde. Bir ara görünüp yine kayboldu. En son oyunlara kaptırmıştı kendini. Akıl sağlılığını koruyordur umarım :A

Klasik sıvacı lafları bunlar :A
Süper olmayan Enes burda olsaydı bu olayı kendine bağlardı bir şekilde. Bir ara görünüp yine kayboldu. En son oyunlara kaptırmıştı kendini. Akıl sağlılığını koruyordur umarım :A
Dün bana çıtlattığın mevzuyu ona da anlattım. İlgisini çekti, belki gelirim dedi ama belli olmaz onun işi :A En son dediğin gibi bir tane oyuna sardığı için o malum oyundan gözünü ayırmıyordu. Şu an azalttı yavaş yavaş bırakma moduna girdi galiba oyunu :A

Ateşe Düştüm yoksa benden de oy yok hacı @Dosi 😂😂
Onu söyleyen isim var ama. Kurtarmıyor mu? :A
------

Dün bana çıtlattığın mevzuyu ona da anlattım. İlgisini çekti, belki gelirim dedi ama belli olmaz onun işi :A En son dediğin gibi bir tane oyuna sardığı için o malum oyundan gözünü ayırmıyordu. Şu an azalttı yavaş yavaş bırakma moduna girdi galiba oyunu :A
Kaç ay olmuş, bi zahmet :A yoksa gözlerini kaybeder :A
İyi gelsin bakalım uğrasın bir ara.
Ona çoook teessüflerimi ilet.
Bi de o sır senle aramdaydı sandım 😱 isteseydim derdim ona. Vardı buralarda o dönem :A neyse olan olmuş :A

Onu söyleyen isim var ama. Kurtarmıyor mu? :A
------

Bi de o sır senle aramdaydı sandım 😱 isteseydim derdim ona. Vardı buralarda o dönem :A neyse olan olmuş :A
O durumu bilmek onların da hakkı bence. Hem belki vesile olur bu şekilde geri dönerler foruma :A Teessüflerini de iletirim Dosi hanım :A

Hadi oyunu ver :Z
Çağırdım bile ve saniyesinde damlamış :F
------

Aaa gördüm yorumu. Doğrusunu yapmışsın imha etmekle :A
Bana iftira atmak için tetikte bekliyor, kaşınanı kaşırlar. :A

Acelesi yok ayol kullanırız. :A
------

Sıradanlık iyidir :A

Yılbaşı herhangi bir gün benim için, çok anlamlar yüklemiyorum :A
Bizde yüklemiyoruz da yine de özel bir gün insan arkadaşlarıyla bir şeyler yapmak istiyor. :A

@Bully büyük konuşmak için erken mi sence? :A
Şu mesaj ve içeriğindeki sebeplerden gelmiş arkadaş @MEnes
Bide diğer konuda öylesine forumu özlediği için geldiğini ima ediyor. Yersen…. @MasacRE

@Bully büyük konuşmak için erken mi sence? :A

Şu mesaj ve içeriğindeki sebeplerden gelmiş arkadaş @MEnes
Bide diğer konuda öylesine forumu izlediği için geldiğini ima ediyor. Yersen…. @MasacRE
Niye geldiğimi son mesajda yazdım o konuda... Gelme sebeplerimden başlıcaları arasında o da vardı yani... İstersen sor yoldaşlarıma ara sıra kendimi gömüyordum görünüp kaybolup Zey hanım tarafından haklı olarak yok edildiğim konusunda... @MasacRE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...