2024 ❗️⚡️Büyük Final⚡️❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan ⚔️ Pinhani - Dünyadan Uzak

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün kategorilerde lider çıkmışsın zaten Dosi hanım, benim değerlendirmeme ihtiyacın olmadığını biliyordum
Klasik sıvacı lafları bunlar

Süper olmayan Enes burda olsaydı bu olayı kendine bağlardı bir şekilde. Bir ara görünüp yine kayboldu. En son oyunlara kaptırmıştı kendini. Akıl sağlılığını koruyordur umarım

Dün bana çıtlattığın mevzuyu ona da anlattım. İlgisini çekti, belki gelirim dedi ama belli olmaz onun işi
En son dediğin gibi bir tane oyuna sardığı için o malum oyundan gözünü ayırmıyordu. Şu an azalttı yavaş yavaş bırakma moduna girdi galiba oyunu

Ateşe Düştüm yoksa benden de oy yok hacı @Dosi 😂😂
Onu söyleyen isim var ama. Kurtarmıyor mu?

------

Kaç ay olmuş, bi zahmet
yoksa gözlerini kaybeder

İyi gelsin bakalım uğrasın bir ara.
Ona çoook teessüflerimi ilet.
Bi de o sır senle aramdaydı sandım 😱 isteseydim derdim ona. Vardı buralarda o dönem
neyse olan olmuş

O durumu bilmek onların da hakkı bence. Hem belki vesile olur bu şekilde geri dönerler foruma
Teessüflerini de iletirim Dosi hanım

Hadi oyunu ver

Çağırdım bile ve saniyesinde damlamış

------

Aaa gördüm yorumu. Doğrusunu yapmışsın imha etmekle
Bana iftira atmak için tetikte bekliyor, kaşınanı kaşırlar.

Acelesi yok ayol kullanırız.

------

Sıradanlık iyidir

Yılbaşı herhangi bir gün benim için, çok anlamlar yüklemiyorum
Bizde yüklemiyoruz da yine de özel bir gün insan arkadaşlarıyla bir şeyler yapmak istiyor.

@Bully büyük konuşmak için erken mi sence?

Şu mesaj ve içeriğindeki sebeplerden gelmiş arkadaş @MEnes
Bide diğer konuda öylesine forumu özlediği için geldiğini ima ediyor. Yersen…. @MasacRE

@Bully büyük konuşmak için erken mi sence?

Şu mesaj ve içeriğindeki sebeplerden gelmiş arkadaş @MEnes
Bide diğer konuda öylesine forumu izlediği için geldiğini ima ediyor. Yersen…. @MasacRE
Niye geldiğimi son mesajda yazdım o konuda... Gelme sebeplerimden başlıcaları arasında o da vardı yani... İstersen sor yoldaşlarıma ara sıra kendimi gömüyordum görünüp kaybolup Zey hanım tarafından haklı olarak yok edildiğim konusunda... @MasacRE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...