2024 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2024 | Zeynep Bastık - Lan vs Melike Şahin - Canın Beni Çekti

Hangi Şarkı "En Favori Şarkı 2024"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sonuç belli olmuş artık :A

Yarın sabah genel bir hatırlatma etiketi yaparım, daha önce hiç oylamayanları da etiketlerim. Onlardan oylar gelirse bir ihtimal heyecan olur ama yine de zor :A
Finalde çok etiket yapmamak gerekir. Konuyu gören gelsin. 3 gün açık olan bir anket çünkü.
Oy oranımız güzel :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Finalde çok etiket yapmamak gerekir. Konuyu gören gelsin. 3 gün açık olan bir anket çünkü.
Oy oranımız güzel :A
Ama etiketsiz asla gelmeyenler de var :A Gerçi finalde etiket etmemek daha doğru sonuca etki etmemek adına. İsteyen oylasın :A 1 kez bildirim aldılar.

Oy oranımız güzel ama istediğim heyecan olmadı, sürpriz oylar oldu :A Belki gelecek oylarla durum değişir, kim bilir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ama etiketsiz asla gelmeyenler de var :A Gerçi finalde etiket etmemek daha doğru sonuca etki etmemek adına. İsteyen oylasın :A 1 kez bildirim aldılar.

Oy oranımız güzel ama istediğim heyecan olmadı, sürpriz oylar oldu :A Belki gelecek oylarla durum değişir, kim bilir :A
Daha ne olsun, başa baş gidiyor :A
Süre uzun olduğundan sana heyecanlı gelmiyordur.
Eşitlik olursada 2 kazanan olur gerçi. Bundan dolayı evet ek etikete gerek yok. Biz finalde eşitlik bozma derdinde değiliz çünkü :A

• Güldürdün
Daha ne olsun, başa baş gidiyor :A
Süre uzun olduğundan sana heyecanlı gelmiyordur.
Eşitlik olursada 2 kazanan olur gerçi. Bundan dolayı evet ek etikete gerek yok. Biz finalde eşitlik bozma derdinde değiliz çünkü :A
Bir tarafa kesin gelecek oylar var daha, o yüzden böyle konuşuyorum :A

Eşitlik olmaz, sonuç belli :A

Etiketi sırf eşitlik için yapmıyordum ki, daha çok oy gelsin ve herkes oy kullansın diye de yapıyordum :A Ama finalde zorlamamak gerekir kimseyi :A

Benim oy verdiğim tarafa oy verecek 2 kişi biliyorum ama bakmayabilirler konuya etiketsiz :A

• Güldürdün
Bir tarafa kesin gelecek oylar var daha, o yüzden böyle konuşuyorum :A

Eşitlik olmaz, sonuç belli :A

Etiketi sırf eşitlik için yapmıyordum ki, daha çok oy gelsin ve herkes oy kullansın diye de yapıyordum :A Ama finalde zorlamamak gerekir kimseyi :A

Benim oy verdiğim tarafa oy verecek 2 kişi biliyorum ama bakmayabilirler konuya etiketsiz :A
Benim tarafada oy verecek garanti 1+1 (birisi %100 diğeri %80 gibi :A

Senin tarafa olan o iki ismi biliyorum :A biri sevdiğinden diğeri sanki karşıdakine olan antiliğinden :A yani sevmiyor diğerini :A

Emin olmadığımda kapalı kutu. Bazen oyluyor bazen oylamıyor :A

• Güldürdün
Benim tarafada oy verecek garanti 1+1 (birisi %100 diğeri %80 gibi :A

Senin tarafa olan o iki ismi biliyorum :A biri sevdiğinden diğeri sanki karşıdakine olan antiliğinden :A yani sevmiyor diğerini :A

Emin olmadığımda kapalı kutu. Bazen oyluyor bazen oylamıyor :A
Senin tarafa oy verecek 2 isim var, biri kesin. Diğeri son anda karar değiştirmezse o da kesin.

Benim tarafa oy verecek 2 isim var. Biri sadece reyting bölümünde takıldığı için burayı görmez :A

• Güldürdün
Senin tarafa oy verecek 2 isim var, biri kesin. Diğeri son anda karar değiştirmezse o da kesin.

Benim tarafa oy verecek 2 isim var. Biri sadece reyting bölümünde takıldığı için burayı görmez :A
Artık yeter yorum yok. Çok açık veriyorsun çünkü :A

Heyecan son dakikaya kadar devam edecek. Beklenen çekişme oluyor kendi adıma :A

• Güldürdün
Artık yeter yorum yok. Çok açık veriyorsun çünkü :A

Heyecan son dakikaya kadar devam edecek. Beklenen çekişme oluyor kendi adıma :A
Pazar günü olan bir planımı yarın akşama aldım, sen de yoğundun sanırım yarın :A

Eve geldiğimizde bakarız buradaki duruma bir değişiklik olmuş mu :A

• Güldürdün
Pazar günü olan bir planımı yarın akşama aldım, sen de yoğundun sanırım yarın :A

Eve geldiğimizde bakarız buradaki duruma bir değişiklik olmuş mu :A
Küfürlü bir karikatür vardı , Türkiye nasıl gruptan çıkar aynen öyle bir sohbet olmuş. Allah kahretsin böyle etkinliği. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Küfürlü bir karikatür vardı , Türkiye nasıl gruptan çıkar aynen öyle bir sohbet olmuş. Allah kahretsin böyle etkinliği. :A
Skor belirtmemek gerekiyor, naparsın :A Yarın kazanan konusunda rahat rahat konuşuruz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Canın Beni Çekti. Gerek Yeşilçam tınılı nostaljik harika melodisi ile gerek yüksek enstrüman çeşitliliğine sahip zengin alt yapısı ile kazanmayı hak eden şarkı. :bhr:

Lan da yılın en büyük hitlerinden biriydi ve çok iyi de bir şarkı ama aynı zamanda basit bir şarkı. 10 yıl sonra bile açılıp dinlenilecek zamansız bir şarkı olacağını sanmıyorum. Canın Beni Çekti ise bir 2020'ler klasiği olarak anılacak ilerleyen yıllarda.
2020'lerin en saçma mesajına imza atmış oldun böylelikle. :A

2020'lerin en saçma mesajına imza atmış oldun böylelikle. :A
Yok 2020'lerin en saçma mesajı buydu, üstüne gelmez. :A @dreamy

Bizim şarkıyı dinlemeden 20 saniyelik teaserdan bile yılın hitinin geldiğini anlayıp övgü dolu yorumlar yaparken senin her zamanki gibi sıfır öngörü, tamamen kulaksızlık içeren şu yorumun. :A

Üstelik şarkıyı çıkar çıkmaz pusuda bekler gibi bizden önce dinleyip yorumlaman detayına değinmiyorum bile. Gizli fanlık mı deniyordu buna? :A

Ekran Resmi 2025-05-23 21.16.34.png

Oylamada son 13.5 saat

Ah be Aleyna baba nasıl da kıydılar sana. Şu anda senin burada finalde olman gerekiyordu :(

Babanın yokluğunda finalde görmek istediğim diğer şarkıya vereceğim oyumu elbette...

Melike Şahin - Canın Beni Çekti

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...