2024 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2024 | Zeynep Bastık - Lan vs Melike Şahin - Canın Beni Çekti

Hangi Şarkı "En Favori Şarkı 2024"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son senelerde finalde hiç kaybeden tarafı oylamadım. Bu istatistik bozulmamasını umuyorum :A

Açıkçası iki şarkıda çok güzel. İkiside kesinlikle kazanmayı hak ediyor. Oyladığım şarkı çok başarılı bir şarkı olmuş. Özellikle müziği aşırı iyi.
Nasıl ya Zeynep Bastık mı övdün benim gözler mi dumanlı

Kralice (gercek kralice) harika bir sarki yazmis. Müzik harika.
Bir cok basarili sarkisi var. daha öncede söyledigim gibi Diva yorgun sonrasi en sevdigim sarkisi.
Lan sarkisina bir türlü isinamadim. Evet güzel bir sarki ama karamsarlik yaratiyor bende.
@Bully @phoebebuffay evet biraz gicik kapiyorum dedigim sarki oydu :A ha kazanirsada hak edilen bir basari olur. sarki güzel, bu basari Mabel Matiz'e ait ama benim etkinlik basindan beri favorim bu sarkiydi tabiki (diger favorilerimde yariya kadar cikmis oldular:
Nasıl ya Zeynep Bastık mı övdün benim gözler mi dumanlı
övmemde sorun ne peki? ben daha önceleri cok dinlerdim. Niye bilmiyorum sogudum ama bu sesinin güzel oldugu gercegini degistirmiyor.
Kendi kendine önerge verdin ben kabul ettiğimi hatırlamıyorum xD
neyse ayni isme oy verdigimiz icin bir sey demeyecegim ama Aleyna babayi gicikligina harcamanida unutmayacagim. Özellikle bana inat lafini yutup Zeynepi oyladigin icin...

Bir cok basarili sarkisi var. daha öncede söyledigim gibi Diva yorgun sonrasi en sevdigim sarkisi.
Lan sarkisina bir türlü isinamadim. Evet güzel bir sarki ama karamsarlik yaratiyor bende.
@Bully @phoebebuffay evet biraz gicik kapiyorum dedigim sarki oydu :A ha kazanirsada hak edilen bir basari olur. sarki güzel, bu basari Mabel Matiz'e ait ama benim etkinlik basindan beri favorim bu sarkiydi tabiki (diger favorilerimde yariya kadar cikmis oldular:

övmemde sorun ne peki? ben daha önceleri cok dinlerdim. Niye bilmiyorum sogudum ama bu sesinin güzel oldugu gercegini degistirmiyor.

neyse ayni isme oy verdigimiz icin bir sey demeyecegim ama Aleyna babayi gicikligina harcamanida unutmayacagim. Özellikle bana inat lafini yutup Zeynepi oyladigin icin...
Ne bileyim Zeynep'e gıcıksın sanıyordum ondan şaşırdım :A
Aleyna'nın eleneceği zaten gün gibi açıktı orda amacım seni sinir etmekti.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Tahmin ettiğimiz gibi gıcık kaptığın şarkı Lan’dı :A

Canın Beni Çekti de Lan da harika şarkılar.

Sana ikilemde kaldım demiştim ya bunun sebebi Melike’nin şarkıyı kendisinin yazmasıydı :A

Ama Zeynep’i şampiyon yapma isteğim ağır bastı. Geçmişte yarı finalde elenen Uslanmıyor Bu da şampiyonluk hak eden şarkıydı bence.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Lan ilk başlarda çok iyi geliyordu ama sonradan dinlemek sıkmaya başladı. O yüzden Canın Beni Çekti dedim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Canın Beni Çekti. Gerek Yeşilçam tınılı nostaljik harika melodisi ile gerek yüksek enstrüman çeşitliliğine sahip zengin alt yapısı ile kazanmayı hak eden şarkı. :bhr:

Lan da yılın en büyük hitlerinden biriydi ve çok iyi de bir şarkı ama aynı zamanda basit bir şarkı. 10 yıl sonra bile açılıp dinlenilecek zamansız bir şarkı olacağını sanmıyorum. Canın Beni Çekti ise bir 2020'ler klasiği olarak anılacak ilerleyen yıllarda.
Ben genelde yeni nesil şarkıları sevmem ama bu başka güzel geldi Yeşilçam tınısı dedin bak olabilir eski tarz şarkıları dinliyorum genelde.

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Oylamada son 1.5 gün, oylarınızı bekliyoruz.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Oylamada son 1.5 gün, oylarınızı bekliyoruz.
5 isim var oylayama potansiyeli olan. Önceki tura bakarsak.
Bunlardan 2 tane garanti bir isme verecek isimler
Birisi hiç bir fikrim yok ama bir tahminim var.
1 tanesi diğer isme yakın o 2 isme nazaran. 1 tanesininde diğer tarafa garanti oyu var.

Uzun zamandır aktif olmayan isimler online olup oy kullanırsa çarşı pazar karışabilir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
5 isim var oylayama potansiyeli olan. Önceki tura bakarsak.
Bunlardan 2 tane garanti bir isme verecek isimler
Birisi hiç bir fikrim yok ama bir tahminim var.
1 tanesi diğer isme yakın o 2 isme nazaran. 1 tanesininde diğer tarafa garanti oyu var.

Uzun zamandır aktif olmayan isimler online olup oy kullanırsa çarşı pazar karışabilir :A
Bence sonuç belli olmuş artık :A

Yarın sabah genel bir hatırlatma etiketi yaparım, daha önce hiç oylamayanları da etiketlerim. Onlardan oylar gelirse bir ihtimal heyecan olur ama yine de zor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...